IVF,KET listopad 2018
Ahoj holky, pojďme sdílet své pocity,poznatky... 26.10 si jdu vyzvednout léky a protokol a od první menstruace budu začínat s úplně prvním IVF. Navštěvují Reprofit v Brne, páni doktorku Pospíšilovou.
Holky jsem tady s dalším dotazem 🙂 4 dny píchám gonal. A moje otázka zní, zda je normální že se cítím úplně normálně, břicho nemám nafouklé,proste nic. Mám proto strach aby na mě ten gonal působil a anych měla dostatek vajíček. Co si o tom myslíte? Děkuji 😊
Děkuji holky. Tak až mě zase něco napadne tak písnu 🙂 kéž by jsme byly všechny na Štědrý den happy 😊
Ahoj! Holky vsem vam moc drzim palce, at se nam ty Vanoce opravdu rozsviti a zmeni! 😊😊
Holky tak dnesni stav je 7 a 7 folikulů,ale jsou malinkaté, zvýšili mi dávky gonalu z 112.5 na 125, další ultrazvuk bude v úterý. Pokud folikulů porostou tak odběr bude příští sobotu. Co si o tom myslíte? Doktor mi i naznačil že se folikuly nemusí už zvětšovat a tím by to bylo všechno v háji
Ahoj holky!! Tak uprimne doufam, ze mi nejaka z vas pomuze..jak uz jsem psala drive, cekam taky na potvoru MS, abychom mohli nasadit Estrofem a pak na KET...a furt nic 🤔🤨 Po OPU jsem zacla menstruovat uz po 6 dnech a ted cekam uz pres 30 dni a nevim co bude, furt nic... 😪😒
Ahoj,vsem tu drzim palce at si splnime na Vanoce,co si prejeme ze vseho nejvice...🙂Ja jsem zitra 2.dc a jdu si pro rozpis na nase 3.ivf...drzte mi palce...
Tak vás děvčata jen informují, že zázraky se nedějí, tedy u mě ne. Dnes kontrolní ultrazvuk,11DC a folikuly jsou stále menší jak 8mm, dávka navýšena na 162,5 a za 2 dny poslední ultrazvuk a pak nejspíš přerušení. Takže 1 IVF vyčerpáno lusknutím prstu. Jen jsem se zapomněla zeptat,jestli hned další cyklus můžu stimulovat nebo je potřeba dát tělu oddych?

Tak v patek 12:30 Ket 🧐😔