icon

IVF,KET listopad 2018

sadovka
17. říj 2018

Ahoj holky, pojďme sdílet své pocity,poznatky... 26.10 si jdu vyzvednout léky a protokol a od první menstruace budu začínat s úplně prvním IVF. Navštěvují Reprofit v Brne, páni doktorku Pospíšilovou.

evunkas
27. lis 2018

@sadovka proc mas tak male davky?kdyz nereagujes,tak by se to melo navysovat trochu vice, neeee?

sadovka
autor
27. lis 2018

@evunkas no nejspíš kvůli PCSO a vlastně ani nevím 🙄 ale příště prej budeme začínat na vyšších dávkách

beck1127
28. lis 2018

@sadovka Hmm to u nas zrejme take ne, ptz ja stale MS nic..takze se vsadim, ze mi v pondeli reknou ,,prijdte v lednu".. 😥

mufinka26
28. lis 2018

@sadovka to mě mrzí, já třeba měla ty nejvyšší dávky co šly. Mám pco a nic by ze mě jinak nedostali. Jinak nabidly ti moznost, pokud nedojde k opu, tak zaplatit ty léky v plné výši a o pokus neprijdes.

mufinka26
28. lis 2018

Holky, jinak u mě takto 🙂 věřím, že tentokrát to dotáhnu dokonce. Dnes osmý den po ket

sadovka
autor
28. lis 2018

@mufinka26 wow, stále držím pěstičky 😊 no a tu možnost mi nabídly a právě uvažujeme co bude lepší, mít pokus a zaplatit 18000 a nebo dojít o pokus a zaplatit 3000 🤔

radovesnickamonika
28. lis 2018

Děvčata dneska jsem byla s kamarádkou na endokrinologii protože jí tam poslal gynekolog že také nemůže otěhotnět a v papírech má taky PCOS .Endokrinolog a gynekolog se schodli v tom že je obézní a že při redukci váhy a snížení cukrů ve stravě dochází k vymizení pcos.chudak je mi jí líto neříkám že je nějaký hubeňour ale zas tak silná není má navíc cca 10kg.Je z toho smutná že o ní píší jako že je tlustá.

evawest
28. lis 2018

@radovesnickamonika Ja mam navic asi 15kg a taky mi rekli, ze snizeni vahy muze otehotneni pomoct, ale to vymizeni PCOS mi nejak do hlavy nejde. To by to pak mohly mit jen vetsi holky a vsadim se, ze tim trpi i stihlejsi z nas. 🤔

radovesnickamonika
28. lis 2018

@evawest já mám taky cca 15kg nadváhu a PCOS nemám.Nevim co tím myslí že to vymizí?Z čeho vlastně vzniká to PCOS?

sadovka
autor
28. lis 2018

No já mám 175cm a 63kg, takže normální postavy a PCOS prý mám na levém vaječníků. Ale proč to tak je, to nevím 🙄

evawest
28. lis 2018

@radovesnickamonika Ja si myslim, ze je to geneticky, ale taky ti muzu kecat, protoze je to jen moje domnenka. Mne o tom na klinice poradne ani nic nerekli, jen, ze mi kazdy cyklus dozrava vic folikulu, ale nedojde k ovulaci = zadny folikul neni dominantni, nedozraje a nepraskne, takze vsechny ty rostouci folikuly se pak premeni na mini cysty. Mam taky vysokou zasobu vajicek, AMH kolem 15-16, ale opet netusim, jestli to ma s PCOS nejakou spojitost.

gabrielamot
29. lis 2018

Holky, hlásím se po delší době. V pondělí proběhl ET 1 bojovníčka.OPU bylo minulý čtvrtek. Bohužel mám docela silnou rýmu a i trochu kašel, tak se bojím, jak to dopadne. Příznaky žádné nemám, nebo žádné nepociťuji. Holky prosím, co máte pozitivní testy měly jste nějaké příznaky už před testováním? Díky ❤

mufinka26
29. lis 2018

@gabrielamot já trpím šíleným kašlem a povedlo se 😉 já jediný co, tak mě boleli záda a podbrisek, jinak nic.

hanci23
29. lis 2018

@gabrielamot První 3 dny po ET mi bolel podbřišek a pak se k tomu přidaly prsa, hodně bolestivé a citlivé bradavky, ty cítím doteď.

gabrielamot
29. lis 2018

@mufinka26
@hanci23 děkuju za reakce 🙂 a moc vám gratuluju 🍀 Bojím se, že z toho o nic nebude, na zamražení nic nebylo :( záda mě bolely trošinku ráno, podbřišek, prsa vůbec nic. Jsem víc unavená, ale to může být i od rýmy nebo utroše.

mufinka26
29. lis 2018

@gabrielamot hele ja treba zatím prsa vůbec necítím. Unavená sem taky, ale na jakékoliv příznaky je ještě brzy. Dnes jsem devátý den po ket a začíná mi být zle.

mufinka26
29. lis 2018

@gabrielamot každá sme jiná, v prvním těhotenství jsem do čtvrtého měsíce ani nevěděla, že jsem těhotná 😀

1987katka
29. lis 2018

Ahoj holky, jsem od pondeli 26.11. po prvnim KET v prirozenem cyklu. Testovat mam az 12.12. to samozrejme nevydrzim 😄 chodim do Sanatorium Pronatal Praha. Z prvniho IVF mame skoro 2 leteho syna hned z 1.ET a ted jsme meli jeste 5 mrazacku. Akorat v den transferu jsem sebou flakla i s malym v naruci na kolena venku, no snad to nebude mit nejaky vliv 😢😢 stesti vsem, ktery den testujete vy?

mufinka26
30. lis 2018

@1987katka já měla transfer 20.11 a testovala sem od čtvrtého dne 😀 ale já sem asi trochu extrém 😀 moc ti držím palecky aby si našla // na testu. To že si v den transferu upadla nevadí,to si tam tepre pěkně plaval... 😀

evunkas
30. lis 2018

Zitra prvni ultrazvuk v ramci stimulace,dost se bojim,aby tam neco bylo...tuhle stimulace nejak spatne snasim,jsem neskutecne unavena...

1987katka
30. lis 2018

@mufinka26 no plaval nevim, mela jsem 5/6 denni blastocystu a ta se pry hned "zahryzava" 😄😄 budu testovat asi 8.-9.den, coz je utery 4.12. /streda 5.12.

klerik19
30. lis 2018

Ahoj holky, já jsem byla na KETu v úterý 27.11., dva dny jsem byla úplně ok v klidu a ode dneška zase trochu šílím :D Minulý ket se nepovedl, v tento mám mnohem větší důveru, to embryo prostě vypadalo o tolik líp než minule. S testem bych chtěla vydržet do čtvrtka ale nevim nevim. Každopádně tentokrát chci testovat s manželem. Byl u transferu tak ať je i u testu 🙂 Minule to totiž bylo dost nepřijemné mu sdělit, že to nevyšlo. Držím nám všem palce a věřím že to vyjde🍀🙂

mufinka26
3. pro 2018

Ahoj holky, tak jak se máte?

radovesnickamonika
3. pro 2018

@mufinka26 ahojky dneska jsem byla na krvi a odpoledne si mám zavolat na výsledky a rovnou mě objednaji na kontrolu k doktorovi. pořád nemůžu uvěřit že by se to podařilo hned na poprvé.Jsem na rozpacích a bojím se že něco přijde.

mufinka26
3. pro 2018

@radovesnickamonika já si dneska taky zašla na krev, ale výsledky budu mít až zítra po desátý hodině 🙂 Věř tomu a bud ráda 🙂 Kolikátý že to si den po et?

radovesnickamonika
3. pro 2018

@mufinka26 jsem 16 den po ET

gabrielamot
4. pro 2018

ahoj holky, prosím o radu. Dneska jsem 8. nebo 9. den po ET, nevím, jak se to počítá, ale ET byl minulé pondělí 26.11. Už jsem nevydřela a udělala jsem test. Ráno jsem byla velký srab, tak jsem dělala z dopolední moči a na mamatestu slaboučký duch. Zítra zkusím z ranní a doufám, že bude silnější. Snad to není Ovitrele,ale ten jsem píchala už před 14 dny.

mufinka26
4. pro 2018

@gabrielamot pokud byl et v pondělí tak jsi dnes 8.den po et. Držím palce, ať dusik sílí 🙂

gabrielamot
4. pro 2018

@mufinka26 děkuju 🙂 pevně v to doufám. A také držím moc palce a gratuluji 🍀

gabrielamot
5. pro 2018

Holky, tak u mě asi blbý. Přijde mi, že test vůbec nesílí, že je to stejné jako včera, tak nevím :(

Strana