icon

IVF,KET listopad 2018

sadovka
17. říj 2018

Ahoj holky, pojďme sdílet své pocity,poznatky... 26.10 si jdu vyzvednout léky a protokol a od první menstruace budu začínat s úplně prvním IVF. Navštěvují Reprofit v Brne, páni doktorku Pospíšilovou.

gabrielamot
5. pro 2018

Zítra ráno zkusím ráno test a hodím foto.

mufinka26
5. pro 2018

@gabrielamot neplas, test má sílit obden 😉

gabrielamot
5. pro 2018

@mufinka26 jsem taková teď hysterická 🙂 tak zítra to nechám a zkusím v pátek, na víkend mám schovaný digitál. Děkuju za odpověď 🙂

mufinka26
5. pro 2018

@gabrielamot hysterický sme všechny 😀 to je hold úděl nás, co podstupujeme ivf 😀 uvidíš, že zítra bude silnější a v sobotu ten rozdíl bude vidět lépe. Já dělala digital 7.den po ketu a už tam bylo plusko ... Držím palecky

1987katka
5. pro 2018

Nejasam predcasne, ale jupi. Dnes 9.den po KET ❤ to je druhe foto

mufinka26
6. pro 2018

@1987katka no super, moc gratuluju. 🙂

gabrielamot
6. pro 2018

Holky, já už si připadám jako totální magor, na desítkovém mamatestu tyčince jsou slabší čárečky už druhý den, podle manžela lehce zesílila, z odpolední moči jsem dělala tyčinkový test a slaboulinká čárečka a na mamatestu proužku, taky desítkovým sotva vykoukatelný duch. Tak už fakt nevím, čemu věřit :(

gabrielamot
6. pro 2018

@1987katka Moc gratuluju! Vypadá to parádně.

mufinka26
6. pro 2018

@gabrielamot hoď foto 😉 mě mamatest ukázal čárku pozdeji než třeba clearblue tycinkovy.

mufinka26
6. pro 2018

@gabrielamot když budeš chtít. Jukni ke mě do alba, tam mám testů mraky 🙂

1987katka
6. pro 2018

@gabrielamot ukaz nam vyfocene 😉

gabrielamot
6. pro 2018

@mufinka26 mně se to bohužel teď nedaří vyfotit, aby bylo něco vidět. Je to fakt slaboučký. Zítra ráno to rozseknu, skočím si na krev, to budu 12. den, to už by něco být mohlo. Moc gratuluju, tvoje testy vypadají o mnoho lépe než ty moje 🙂

gabrielamot
6. pro 2018

@1987katka
fakt to není vidět, ani s bleskem, když jsem to chtěla vyfotit :(

1987katka
6. pro 2018

@gabrielamot neztracej nadeji, pokud byl videt duch, tak neni nic ztraceno. Nekterym se objevuji carky pozdeji a nekomu vubec a pritom krev prokaze, ze je tehu (viz ma kamoska)

1987katka
6. pro 2018

@gabrielamot jinak jsem koukala, ze jsi taky byla 26.11.? A kde presne? Ja Praha Pronatal

gabrielamot
7. pro 2018

@1987katka stale doufam. Na 4 testech,co jsem si delala neco malinko vidim.Rano jsem byla na krvi,odpoledne budou vysledky. Byla jsem u Apolinare.

mufinka26
7. pro 2018

@gabrielamot krev ti dá jistotu, u Apolinare jsou dobrý, já sem tam spokojená. Minulý ket jsem měla dobrou druhou čárku až 13.den. Určitě nic nevzdavej, držím ti palecky 😉

gabrielamot
7. pro 2018

@mufinka26 prave,po 13 budou vysledky,tez musim osobne kvuli gdpr.Take jsem u Apolinare spokojena,na et jsem mela doktora Hrubku a byl moc milej.

mufinka26
7. pro 2018

@gabrielamot ten je uzasnej 🙂 tak dej pak vědět, jak dopadla ta krev

gabrielamot
7. pro 2018

@mufinka26 urcite,napisu.Pokud bude pozitivni,v pondeli pujdu znovu a plus odbery na tsh,kvuli stitne zlaze.Mam euthyrox,tak mi doktorka rikala,ze co nejdriv na odbery,aby pripadne upravila davku a dostanu jod v tabletce. A vyborny mi prijde i Sosna.

mufinka26
7. pro 2018

@gabrielamot Já mám ráda Jirsovou, Řežábka a Hubku 🙂 Byla sem snad už u všech co tam jsou 😀 a dokonce spousta, už jich tam ani není 😀

gabrielamot
7. pro 2018

Tady jsou tycinkovy mamatesty 10,prvni je ze vcerejska,posledni ze 4. Dneska jsem netestovala a cekam na tu krev.

mufinka26
7. pro 2018

@gabrielamot ale to jsou krásný čárky 🙂 a sílí, to je důležitý, určitě bude krev pozitivní … 🙂

gabrielamot
7. pro 2018

@mufinka26 dekuju za nadeji 🙂 bojim se,ze je to falesny.Na prouzkovym mamatestu fakt nic neni,kdyz s tim tocim tak trochu vidim ducha.

gabrielamot
7. pro 2018

@mufinka26 ja ze zacatku chodila jen k Indrovy,pak jsem byla u Zdenkovy,takova mlada doktorka a co jsem slysela o Rezabkovi jsem slysela vsechno mozny 🙂

gabrielamot
7. pro 2018

@mufinka26 tak HCG je 48.

mufinka26
7. pro 2018

@gabrielamot potichounku gratuluji, hlavně ať pěkně stoupá.

gabrielamot
7. pro 2018

@mufinka26 dekuju,jeste se bojim radovat.Doufam,ze do pondeli se hezky zvysi.

gabrielamot
7. pro 2018

@mufinka26 Prosím tě, máš Utrogestan? Já mám akorát do neděle, do večera, pak už ne. Nevíš, jak dlouho se bere?

mufinka26
7. pro 2018

@gabrielamot mám, musím ho brát až do 13tt když sem si volala do caru, tak se mě i sestra ptala, jestli mi léky vydrží do kontroly, nebo zda si dojedu pro recept.

Strana