IVF květen-červen 2011. Plánujete také někdo?
Ahoj najde setu nekdo,kdo planuje ivf ve stejny mesic jako ja? 🙂
@esinka nene napsala jsi to dobře 🙂 tak to už by teda mělo být,protože já byla na krvi 11 den po ET a na utz jdu za 23dní.Tak snad tam bobíš bude.
@tonytony jéé tak to měla rodina pšěkné překvápko co?Já jsem taky pořád strašně krásná teda ještě hezčí,obličej a dekolt bych nejraději zabalila do papírového pytle ☹ Není to nic příjemného,ale aspon vidíš že se mimíškům daří 🙂 já nezvracím,ale nemám k tomu daleko sem tam se mi udělá teda hoodně nevolno a pořád bych spala,tak taky doufám že je to signál od mimi 🙂
@demima Mně to počítali přesně jak píše Esinka, OPU mínus 14 dní. Kdyby se to počítalo u IVF podle poslední MS, tak bych v den OPU byla v 5.tt 😀 Měla jsem dlouhý protokol, takže to by nešlo. Doktor mi to vysvětloval. A na netu najdeš i kalkulačky na výpočet termínu porodu po IVF.
@ejviska 😀 😀 😀 😀 myslím,že jsem to napsala jen jinak..ale v podstatě je to to samé..OPU=plodné dny,datum oplodnění,ne? a +14dní,asi bych měla napsat -14dní ...tzn. u normálního cyklu menstruaci..já měla dloouhý protokol a gyndr.mi to spočítala přesně,jak jsem měla spočítané já..kdyby to měla brát od poslední MS,tak tu jsem měla měsíc před oplodněním..takže týdny by byly úplně jinde..no,hlavní je,že sedí UTZ embrya s datem oplodnění.. 😉
no a alergie by se asi projevila jinak..nekýchám,nejsem oteklá,oči neštípou..nic mě nesvědí,nevadí..jsem bez obtíží..jen se nemůžu zbavit rýmy..ale jak jsem psala,vypadá to na ty bacily ze školky..taky jsem četla o těhotenské rýmě.že může být i celé těhotenství..že jak seprokrvují sliznice,tak i ty nosní a pak to tak dopadá..minulé těhu jsem to měla taky,ale po 3týdnech jsem byla fit..tedy když pominu nevolnosti..te´d to trvá dýl..ale snad už to brzy přejde..hlavní je,že už nemusím kapat nasivin..z toho jsem měla strach,i když jsem ho měla od gyndr. dovolený 3x denně..
@ejviska Nene, já měla dlouhý protokol. 2. den MS mi dali injekci na zastavení činnosti vaječníků -(prostě abych byla jako v přechodu) - to u mně trvalo 3 týdny a po těchto 3týdnech začala stimulace vaječníků(necelých 14 dní), takže já šla na OPU za 5 týdnů (přibližně) od poslední MS.
Tak jak ty to píšeš, to je u krátkého protokolu, kdy se začíná stimulace hnedle při začátku MS a tam se to počítá, jak ty říkáš.
Tady jsou fajn stránky,kde zadáte ovulaci/OPU a vše to vypočte 🙂
@demima srdíčko by vidět už mělo jít..já s Verunkou byla ve stejném termínu a srdíčko vidět nešlo..ale ještě mě pro jistotu poslali na velké sono,kde srdíčko našli..to bylo nervů,než jsem prošla tou chodbou...nepřeji nikomu.. 😖 ,ale naštěstí to dopadlo dobře..a je Verunka..a teď byly vidět obě srdíčka,i přes to,že jsem měla u toho menšího napsané 4+5tt a to bylo měšleno na 100% i s těmi 14 dny..a srdíčko bylo a bilo nádherně..škoda,že nevydrželo..takže pokud tam činnost máš,určitě to uvidíš.. 😀 😉
U nás se bude nakonec zítra zavádět. Měli jsme 3 přítelovi a 3 dárce, jedna a jedna jsou velmi dobré, pak má přítel dvě embryjka, co začali fragmentovat. Takže zavádíme už zítra s tím, že je prý větší šance, že to to slabší zvládne, když bude uvnitř. Uf.
MNě je holky už asi 4.den tak blbě, ráno to jde apak už je to jen horší a horší během dne, jídlo i pití mi nechutná a mám, co dělat, abycvh udýchala blinkání, stáít nemůžu vůbec, mám tendence sebou švohnout, prostě paráda, ale pokud to je dobrá známka, vydržím vše a přeji to i Vám🙂
No, ano příští čt, ale ty jsi teď napsala v min. příspěvku pátek??? Tak jsem zmatená... 😎
Včera mi odpoledne nebylo nejlíp,ale nezvracela jsem.Dneska jsem to neustála a šla se s paní mísou pozdravit ,tak jsem zvědavá jestli se uvidíme častěji 😀k vůli mimi vydržím vše 😀
@esinka to věřím ,že ty nervy museli být šílené,ale důležité je že máš Verunku.Je mi moc líto ,že jeden mrňous to nezvládl 😢 věřím ,že si mnoho lidí řekne že máš být ráda i za to jedno,ale taky si myslím že to pěkně zabolí když slyšíš srdíčka dvě a najednou jedno..
@tonytony 🙂 děkuji ,dám vědět odpoledne ,jedem ještě z Olmíku za rodinou do Hranic,snad budu moci ukázat fotečku 😀
@mufinka26 tak se ti to krátí,tak ať se brzy přidáš mezi těhulky 😉
@spimy přeju ti ať se mrňouskům u tebe líbí 😉
Ahoj ženy 🙂
Můžu se k Vám taky přidat?
Byla jsem na IVF sice v březnu, ale jelikož jsem měla opět OHSS, tak jsem na ET šla teprva 6.6.2011...
Dnes jsem testovala... Čárky tam jsou sice dvě, ale takový nijaký - viz moje zmatená diskuze na "snažilkách" (test-pomóc)
Cesta za mimi nebyla zrovna slastná a jednoduchá... Začli jsme s přítelem před 3mi a půl lety. Šli jsme na jisto rovnou na IVF, protože mužíček už o svých líných spermijích věděl... To jsme absolvovali v Gestu. Nezdařilo se a nebylo ani nic na KET. Taky jsem si prožila první OHSS ☹
Pak jsme přestoupili do sanatoria Pronatal, protože tam pracovala moje kamarádka 🙂
To už jsme byli manželé...🙂 Následovalo vyšetření, další IVF, opět OHSS a opět nic ke KETu...☹
To už mi přišlo fakt divné, že by to bylo jen díky nedostatku spermošek u manžela a tak jsem si prošla vyšetřením na imuno, laparoskopíí... Nic se nezjistilo a letos v březnu jsme se vrhli na poslední IVF.
Stimulace byla děs běs, folikulům se vůbec nechtělo růst... Pak jsem byla u známé na očištění čaker - nesmějte se (tonoucí se stébla chytá...) a nakonec z toho bylo zase 30 folikulů a OHSS jako vyšitej! Naštěstí taky z toho bylo 9 krásných emryjek, z nichž mi 6.6.2011 dvě zavedli 🙂
Dnes, tj 22.6.2011 jsem si dělala ty testíky...
Tak snad už to klapne :DDD

@esinka alergii muzes ziskat kdykoliv behem zivota. Ale u te se kycha, to by jsi asi poznala. Ja driv nemela nic a ted se bez leku neobejdu.
Ten tyden se tak nepocita, neni to od OPU.
Uplne zjednodusene si to lze predstavit tak, ze kdyz nekdo otehotni prirozene a zjisti to, kdyz nema ms, tak je 4-5 tt ( a ne 2-3tt), vzdycky se to pocita od posledni ms. I kdyz je to nelogicke.. 🙂
@cuddle my jdem znovu na spermio ted, jsem docela zvedava.., 😖
@spimy po OPU jsem myslim malinko spinila jenom ten den, ale bricho mne bolelo strasne, jeste dalsi dny. Vim, ze jsem si taky rikala, jestli tam nemuzu mit neco..