IVF květen-červen 2011. Plánujete také někdo?
Ahoj najde setu nekdo,kdo planuje ivf ve stejny mesic jako ja? 🙂
@spimy já sem vyfasovala na druhý den cyklu estrofem 1-0-1 12.den cyklu sem měla UZ jestly je slyznice ok... byla takže od 15. dne od večera utrogestan 2-2-2... musím brát oba ty hormony... pan doktor říkal, že je budu muset brát do 11. týdne.... pokud to vyjde 😅 jako že to vyjde 😀 😀
U nás byl problém, že nemám ovulaci 😒
tak děvčátka, já se pomalu odpojím... v půl jedenáctý budu vyrážet, mám to sice kousek k APolináři, ale radši sem tam vždycky dřív a nasávám tu miminkovskou a těhulkovskou atmosféru 😀 😀 😀 😀
@sedmitecka No tak to je jasný znamení, že to budou dva kluci 😀
@mufinka26 Tak "tfuj tfuj" pro štěstí! 🙂
@sedmitecka ti capy jsou hrozni, taky jsem je videla posledni dobou nejak casto, jen porad neleti tim spravnym smerem.....doufam, ze jim co nejdriv dojde nase GPS souradnice at trefi 😀
@cuddle takyj sme na ně řvala, ať se nepředvádí a letí k nám, že jsou nějak pořád dezorientovaní 😀
holky, jak dlouho může ukazovat pregnyl pozitivní test??? já byla včera 13. den od Pregnylu.....
@sedmitecka rekla bych max do 10teho dne, zalezi jakou jsi mela davku, neboj to uz pregnyl byt urco nemuze .....ja mela pichnuty vcera a schvalne jsem si dnes delala test, abych vedela jak je silna carka po nem, a jeste to mozna prubnu jednou tak ze 5 dnu - abych pripadne mohla pak porovnat, ale 13 ty den to pregnyl nebude 😀
@sedmitecka tak to jsem si oddychla,ze ti to prestalo! Ja jsem dnes 5 den od ET,ale ms mam dostat az pristi patek, tak zatim nestresuju. Mas uz nejake priznaky?
ahojky holky..tak jsem dneska byla na další kontrole a zase jsem viděla to naše krásné prtě..hezky si tam plave,vrtí už ručkama i nožkama a jsme 11+1..příští týden jdeme na genetiku a další kontrola + tripltest 5.8...
teď v sobotu jdeme šlapat Bílou Opavu..je to každoroční výšlap-vzpomínka na manželova tatínka..byla jsem jako těhule s Verunkou,tak půjdu i teď..a moc se těším..zatím všechny testy vypadají dobře,jen mě zlobí hodnoty štítné žlázy..i přes to,že mi zvýšili dávky..tak asi půjdu dříve,než jsem měla v plánu,aby se něco nepotento..
snažilky,moc vám držím pro štěstí vše,co se dá,aby se brzy zadařilo..
vítám nově příchozí
a těhulky,kde jste?co nového?se někde válíte,co?mě sluní nedělá dobře,takže se mu vyhýbám a vylézám zásadně ,když nesmaží...špatně je mi stále,ale zjistila jsem fakt,že zvracím,jen když vstávám na budík.. 😀 ..to je ,co? 😀 😀 😀 😀 ..ale jinak se to lepší,tak snad nebudu mít tak hrozný průběh,jako u Verunky..papapa a čeká nové zprááávy!!!
tak děvčata bojovníčci, už jsou u maminky v bříšku 😀 😀 rozmrazily nám tři, jedno to nevydrželo, druhý je trošku slabší a třetí je výborné kvality 😀 😀 😀 takže sme nechaly zavést ty dvě 😀 😀 😀 cítím, že to bude dobrééé 😀 😀 😀 😀 😀
@esinka Ahoj Esinko!!! Já byla taky teď na kontrole. My jsme 11+0 a měříme 41mm 😀 Já to horké počasí taky nedávám! Naštěstí máme v baráku chládeček! a o víkendu jedeme do Rožmberka na festival České hrady - to naše miminko prostě musí mít dobrý hudební vkus 😀
Jinak vítám všechny těhule, skorotěhule, simulantky a předsimulantky 😀 Frčí to tu pěkně! Tak držím všem palce!!!
@spimy ano mel by , ale je to taky asi individualni, nekdo dostane ms i presto ze bere utros, ja vzdy az po vysazeni , no jak psala mufinka taky zalezi jak to mas s tou ovulkou, pokud nemas problem a neni potreba to telo nejak pripravit, nemel by to byt problem vrhnout se nato tento cyklus
@spimy já to měla po ET tak, že sem odmenstruovala, čekala sem na další Mrchu a teprve vní sem začala stymulovat... ted my pan doktor řekl, že pokud by KET nevyšel, jako že vyjde 😀 😀 tak můžu začít stymulovat hnedka 😀 😀 ale říkal, že ty dvě embrijka co nám zbyly si prý můžeme vyzvednout za dva roky 😀 😀 po porodu na další miminka 😀 😀 😀
ahoj holky, zdravím všechny
mufi taky moc držím ať se bojovníčci drží a pěkně zabydlují, já mám dnes 5 po ET tak si taky hrajem na bydlení 😀

@mufinka26 kéž by, moje největší přání na světě 🙂 a včera jsme si s mužem udělali piknik v průhonickém pakru urybníka a provokativně nad námi pořád létali dva čápi 😀 😀 😀 😀 😀 😀