Ahojky, tak mě čeká poslední IVF a to v únoru 2012. Je někdo na tom stejně? Z prvního IVF mám chlapečka Matěje (2 roky), před měsícem jsem byla na druhém IVF, bohužel biochemické těhotenství. Za necelé 3 měsíce mě čeká poslední hrazené IVF. Mám strach, že se to opět nepodaří. Já špatně reaguju na růst vajíček. U prvního jen 3, u druhého jen 2 vajíčka. Manžel má velmi špatný spermiogram. Co vy? Podělte se.
@l.u.c.i.e Luci, určitě chci, jen jsem si musela změni nick na anerinka_ov, protože mi skáče upozornění na bereme se a rozčiluje mě to. Můžeš prosím poslat ještě jednou? Moc se tu v tom neorientuju...
@anerinka_ov, ok, máš ho změněno, tak pojď k nám, kde jsme jen my z uzavřené skupiny 🙂
@l.u.c.i.e Ahojky, můžu se taky přidat do uzavřené diskuze? už jsem sem kdysi pár příspěvků napsala, pak jsem IVF o měsíc odložila a zkusila ještě IUI, ale neúspěšně.
@medvedinka, odkaz máš v ip 🙂
ahoj holky mohla bych se k vám přidat ted čekám na KET a začala jsem pít KONTRYHEL a kapky FEMIGARD.... máte některá s tím zkušenosti ,zkouším co se dá.... minulý rok v listopadu jsem měla stoplý cyklus málo jsem reagovala na hormony .A ted v lednu jsem se dopracovala až k OPU ale musely jsme mrazit měla jsem hyperstimulační syndrom.. v březnu jsem měla KETík ale nevyšlo to ,tak máme ještě 3 mrazáčky a ted jsem rozhodnuta dát dva mrazáčky,poprvé bylo jen jedno... ta se uvidí jestli se zadaří.....všem přeji pevné nervíky...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Taky moc držím! Holky, změnila jsem si nick, protože jsem na beremku a tam mi skáčou upozornění, která mě ruší. Mám teď anerinka_ov, ale zase jste se mi ztratily, tak teď nevím...