IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ahoj Leni,tak to je gut,že ti je už gut.Já jsem dneska nějakej labil 😀
já mám hlad ,celej den nic nejim a ted asi vyvrátim vrata u lednice ..já byla labil debil včéra
mě se to teď taky nějak převrátilo,dříve jsem žrala přes den jak prasut a teď ráno nemám potřebu,zato večer koukám místo na bednu do lednice 😀 to bude figurka za chvilku 😀
tak to budu asi zítra už taky ok a né labil debil,to bude jednodenní záležitost,teda doufám 😉
já jsem neměla čas byla tu kámoška a krmila mě svými story ..u kterých kvetu ..tak abych se nemusela dělit o ten chleba jim až ted
😀 😀 😀 jo tak to chápu a nakrmila tě pořádně?
nakrmila mě až běda a ničím novým 😝 😝 😝
no jo,tak hlavně,že už je pryč 😝 příště buď rychlejší a vykecej jí díru do palice ty 😀 a ona už určo nepřijde 😀
ona je hodná ,ale co se týče chlapů tak naivní a blbá až to práská dveřma
neni to moje známá????? 😀 😀 😀 😀
jenže asi je chyba ve mě já jsem zase co se týče chlapů docela tvrdá ..
já nevim proč ,ale dokážu lecos odhadnout dopředu a ona se tomu diví a je překvapená ..a to je starší než já a panna to taky sakra neni ..to je ta co to má ráda do kakaovýho
jo aha,ty vole,že jí prdel nebolí to nechápu. 😕
Análnice? 🤐
Ahooj. 😀 Holky mě je zle.Bleju jak alík už přes týden.Navály mám, že by mi je nějaká před důchodem mohla závidět. Fakt paráda. 😝
nadi neni co závidět 😝 😝 😝 ,já byla poblijon včera
je tu strašná kosa ,nadi bych brala toho vašeho hada kolem krku místo šály 😉
Leni tak myslím si, že by Ti možná stačily ty moje návaly. 😝 To i nahé mi je v tu chvíli vedro jako by bylo 50 stupňů. 😲 Had je mrtvola momentálně.Bude se svlékat.
jé Nadi tak to závidím,mě je zima jako svi.a 😝
taková zima a on se chce svlékat?
Medu on se svléká vždy když vyroste.Od doby co tu bydlím se svléknul už 4x. A to furt říká Karel,že už víc růst nebude a za chvilku zase povyroste. Když to tak půjde dál,tak nás sežere všechny. 😝 Karel už přemýšlel,že by ho dal pryč kvůli tomu jak je velký, ale já si na něj tak nějak zvykla a když je v terárku tak je sladký.
hlavně aby byl furt v tom terárku 😕 jdu do hajan,Nadi držím palceaby bylo vše ok na utz. 😉 a pak už ta vytoužená dálnice 😵
Medu děkuju. Jsem napnutá a nervozní, ale nehrotím to. Bylo mi hůř už co se tohodle týče. Tak dobrou noc a hezké sníky. 🙂
nadi tak aby za chvíli nebylo terárko přes celej byt a vy nespali na rohožce 😀 😀 😀 😀 ,ten had je prima ..ty kůže si necháváte?nadi taky ti přeju .aby to dobře dopadlo ..
Dobré ránko,
já už jsem vzhůru od čtrvt na 8 dnes.Nemůžu spát poslední dny.Furt se probouzím,melu a mluvím prý ze spaní. :-Po dlouhé době jsem dřív vzhůru jak Karlos tak nebude blbě mektat. 😀
Jinač mám pěkně hubu šejdrem.Mám takovou chuť na cigáro a nevím zda si bafnout.Včera jsem si dala jen jedno a řekla jsem si že už nebudu.Když já jsem holky takový srab a mám takový chutě na kouření. 🤐
tak nadi přeblafni raději toho přírodního ,on bude rád a tobě nepůjde huba šejdrem 😀 😀 😀
Ahojky kočenky 🙂 tak se jdu na vás podívat vy teda kecáte 😉 no já poslední dobou nějak nemám čas a ani náladu ☹ no chodím do práce 😉 tam kde jsem byla v té restauraci,ale ted pod jiným majitelem 😉 nechal si mě tam,ted akorát tam chodíme uklízet bo se to musí dát do kupy než se to otevře no bar mám hotový a pak ještě jeden a snad to už bude akorát teda kuchyn katastrofa 😝 a v pátek večer a dnes teda jsu za barem obsluhuji 😉 tak jsu utahaná jak kotě včera jsem vylezla z pelechu ve 13hod 😀 a to bych ještě ležela 😀
A co pak vy jak se máte 😉
Leni nemůžeme. 😀 Už v pátek jsme neměli a zrovna to vyšlo,že měl chuť tak jsme po dlooouhééé době posexovali.Ale bylo to naštěstí rychlé. 😀 😝 Mám zítra OPU tak proto.
na zítra se drž kočko ..taky o sexu nebyla řeč 😀 😀 😀 😀 dají ty seš údernice

tak co kočky ..jak se máte? mě je dneska lépe ..ted jim chleba se sýrem,dneska se nevařilo