icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

nadis.h
11. pro 2009

Ahojky,

tak jsem Medu držela basu s Tebou a dnes mi K zařídil kamaráda zubaře a šla jsem na trhačku. 😝 V noci mi to kolem toho zubu nateklo a bolelo to jako prase. Tak už ho mám venku.Byla jsem statečná a ani nebrečela. 😀 Necítila jsem nic až do 4 díky té injekci. Pěkně působila 5 hodin. Ale teď teda hnus jak t bolí. 🙄

meduna
autor
13. pro 2009

ahoj holky,koukám tady to ale žije 😀 😀 😀 já nestíhám prostě nic,dneska jsem přišla v 18hod domu a to jsem vypadla ráno před 8.už mě to tak sere,jsem zhuntovaná jako prase,doma nedělám nic,kdy taky žejo 😠 tak to je vše na Romanovi.Fufinu vidím jen ráno a pak večer.Včera jsem přitáhla kolem 19 a šla jsem si hned lehnout,jinak bych snad chcípla.jako z vánoc nebudu mít nic,nemám ani dárek,nějak nemám kdy jít do města.Nadi,tak to máš za sebou a budeš mít od zubu pokoj,je to s nima ale sraní co?mě ho už taky zavřel,tak jsem mu popřála pěkný vánoce a řekla mu,že doufám,že ho půl roku neuvidím 😀 😀 a kterej zub ti trhal?Dadoušek asi má předvánoční hoňky 😕

nadis.h
13. pro 2009

Ahojky Meduš.

No o Dadušku se strachuju jestli je doma v pořádku. 😨
Zub mám venku a jsem ráda. Byl to fofr. Byla to stolička vpravo dole. 😝
U nás Vánoce taky nebudou. V sobotu začíná K sezona a já ted v úterý nastupuju do hotelu do Špindlu.

coko.joko
13. pro 2009

Zdar holky,
tak mate obe pokoj od zubu na chvilku 😉
medu teda to je mazec porad v praci a tak se ti ani nedivim,ze nemas cas na nic jineho.... 😒
nadis ty jdes makat na vanoce 😉
o dadouska se taky strachuji,uz tu dlouho nebyla,doufam,ze je v poradku......

nadis.h
13. pro 2009

Coko já jsem doma už od ledna. Musím vidělat aspon něco na výbavičku at není vše na tatkovi. 😉 Tak jdu ráda mezi lidi konečně. Stejně bych celou zimu byla sama doma protože přítel maká od po do ne od rána do noci. 😝

coko.joko
13. pro 2009

nadis jasne jen bez mezi lidi,at nejsi sama doma,kdyz pritel maka porad.......ja jsem taky pres vanoce sama,takze si musim najit nejakou zabavu at se moc nenudim 😀

lenkacar
13. pro 2009

holky já vim že vás těžce zanedbávam ,ale jsem až do ježicha v práci a pak doma dodělávam co jsem nestihla .. 🙄 😝 .je tady kosa ,jdu do postele tam se snad zahřeju..mějte se moc moc hezky ,mám vás ráda 😵 😵 😵 😵

meduna
autor
13. pro 2009

dobrou nočku holky,jsem na tom jako Léňa,ale až se to uklidní ,zase to tady rozjedeme,teda jestli už nebudu do té doby kožous 😀 😀tak pa,zítra juknu,mám volno 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 hurááááá,sice jen jeden den,ale jsem ráda,od úterka už zase jedu ráno i večer 😝 😝 😝

koblichzek
14. pro 2009

ahojky zlatíčka. Hlásím se po delší době. válela jsem se nejvíc na gauči, páč jsem upadla a rozflákala si koleno - totálně. Jsem holt holka šikovná. Ale malá je v pořádku a to je hlavní. Naposledy jsem spadla snad jako dítě a teď 😀 . Tak jak se těšíte na ty přiblblé Vánoce? Už aby to bylo za mnou. Jinak je něco nového?

coko.joko
15. pro 2009

Ahojda holky,
tak jsem byla u dr.vcera a je to vse v poradku 😀 😀
kdepak mame toho dadouska,uz tu opravdu nebyla hrozne dlouho.......doufam,ze je v poradku.......

koblichzek
15. pro 2009

Ahojky všem.
To je dobře coko, že je vše OK. No koukala jsem na stránky zpět a dadoušek tu vážně nebyla docela dlouho. No snad se jen fláká a opravdu je vše OK.

dadous
15. pro 2009

ahojda prdelky moje, konečeně jsem tu, nešel nam počítač, odešla nějaka deska či co, no ale už je to v cajku 😵 hrozně jste mi chyběly 😅 zkusím vas dočíst 😅

dadous
15. pro 2009

tak jsem ani nemusela moc dočítat 😅
nadi a coko, krasny pupíčky 😵
jinak jsem dnes byla v poradně, cukrovku nemame, srdíčko bilo jako o zavod a pěkně jedu s vahou nahoru 😝 už mam 74kg, před IVF jsem měla 58kg 😕 hned po novym roce jdeme na velky ultrazvuk, tak snad se tam už dozvíme, kdo nenecha v noci mamku vyspat 😅

coko.joko
15. pro 2009

ahojda dad,
to jsem rada,ze jste v poradku a byl to jen pc......to vis holky makaji a tak neni cas a ty co se flakaji doma...tak delaji neco jineho......dekuji za poklonu pupicek mam uz velky a taky se tesim na UTZ velky jdem tam 29.12,tak jsem hrozne vedava 😀

dadous
15. pro 2009

jee coko tak to se těším na fotečky prcka 😅 to už bude pořadny miminko 😵

coko.joko
15. pro 2009

ja jsem dnes dala dalsi fotecku asi budeme mit zpevaka,protoze celou dobu mel otevrenou pusinu a hrozne srandovne to vypada.....mrkni...............no a pockej ty jak musis mit uz prcka velkyho...... 🙂 se tesim na tvoje fotecky

dadous
15. pro 2009

no jo , a nebo pořad zívá 😀 my by jsme měli bejt velky asi 36 cm 😅

coko.joko
15. pro 2009

to uz je taky hodne ja podle UTZ mame 14cm 😉 a vazime okolo 150g.......uz me 3 dny boli podbrisek a tak jsem se ptala dr.a rikal,ze to je v poradku,ze se me roztahuje deloha a to pry trosku boli......

dadous
15. pro 2009

no jo musí si udělat místo, ja furt beru to magnezko, pže to tvrdnutí břicha je někdy dost nepříjemny, jo a začla jsem teda plíst, mam už čapku a dodělavam svetřík, pak to hodím do albíka 😵

coko.joko
15. pro 2009

je plist to me nikdo neslo a moje babicka umela tak krasne,ale uz ji je 90let a tak uz neplete skoda......me se to moc libi.....to te moc obdivuji.......no misto,ale je to nekdy opravdu neprijemny,ale ja se nedam.......magnezko piju uz od zacatku nakoupila jsem si v CR vody primo magnezko a kdyz sem nekdo nejede tak vozi baliky vody....a nemam krece do noh a zatim me ani neotekaji.......ZATIM.........hod ja mrknu jak krasne pletes

dadous
15. pro 2009

joo tak mě nohy začínaj otejkat,někdy koukam kam mi zmizely kotníky 😀
ještě mi chyběj rukavy 😅 no mě to moc nebaví, ale jak nešel ten poč, tak jsem se musela nějak zabavit 😅 myslím že dodělam svetr a zas to uklidím 😀

coko.joko
15. pro 2009

nebavi,ale aspon se donutis ja jsem si jednou nakoupila ty jehlice a vlnu a moje babi me to ucila a po 10 minutach jsem ji rekla,tak to ne ja na tohle nemam a vse jsem vyhodila a to bylo moje posledni......no az ja budu mit taky 27tt tak jsem zvedava jak budu vypadat.... 😀 uz ted mam pekne vahu....

dadous
15. pro 2009

no jo u mě to děla to, že mam malo pohybu 😕 asi začnu chodit s karlem na dlouhy prochazky 😅

coko.joko
15. pro 2009

no malo pohybu......me staci,kdyz vyjdu dvakrat schody do tretiho patra a mam za cely den sportu az dost 😎 jsem pak uplne hotova........ted se tady cpu pizzou co jsem si objednala a moc me to chutna 😀 😀

dadous
15. pro 2009

jo jen si dej 😵 😵 na chvíli zmizím, tatka se nam vrací z dvanactky, tak musím vyslechnout co v praci 😝

coko.joko
15. pro 2009

jasne poradne poslouchej to maji radi 😀 😀 ja jsem sama,takze mam klid na konika

dadous
15. pro 2009

😀 tak jsem to vyslechla, jedním uchem tam a druhym ven 😀 to je hrozny každej den stejny, no ale poslechnout si to musím 😝

coko.joko
15. pro 2009

dad ja si dala sprsku snedla jsem 3 pomerance a ted piju jeste cajik a premyslim co mam delat.... 😀

dadous
15. pro 2009

😀 ty seš jak ja, dva pomeranče a dvě kiwi 😀

coko.joko
17. pro 2009

Tak holky kdepak jste vsechni 😀 😀 bud makate a nebo pecete...........ja teda nedelam ani jedno 😀