IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
medu,krasna fotecka,ale uz me v tom delas bordel,ted jsem si rikala,kdo novy k nam jde a to ty......palacinky ja nemusim,ale co jsem tehu tak jsem jich uz par snedla 😀 😀 no co kdyz ti chutnaji,tak proc bys sis nedala......cokotata sni i 10 najednou....
jsem zvedava na lenu jak vyberou kadky na Vladise.......
si dam asi pivko,at spim v noci jako mimi......kdyz jsem opet sama doma.....
no já jen tak blbnu,to víš nudím se,tak měním,hele alespoň jsi v naději,že je tady nějaká nová 😀
a kdy bude Cokotáta doma?
no,prave se vzdy leknu......ten prijede v nedeli 😵 ted jak maji to play-off tak jsou porad v pr.....proto rikam,at vypadnou a bude klid a bude semnou doma do cervence....se ted hrabu na FCB......
teda medu, kde ty fotky bereš 😕 😉 zavidím ti jak ti to všude sluší 😵 tak my jsme vykoupany, napapany a jdem snad chrupat 😅
jsem si musela udělat baby gulaš, jsem měla hroznou chut na sladky 😅 holky ja ted tak žeru, to je neskutečny 😠
já jsem právě taky musela sladký,jsem měla motky normálně 😝 prej sluší,že ty dobře nevidíš 😀
bus tak kalhoty jsme vybrali akorát jsme měli technický problém s hranatým knoflíkem..no taj jsme je teda vzakli a budem riskovat ,že se třeba vladís pochčije nebo posere než je sundá 😝
medu seš děsná kočka ...a fotogenická
si trubka, se podívej o patro vejš na ten vyblitej ksicht 😀
Leni,kuwa asi tě klofnu,když mi tak lichotíš 😀
ty vole,taky jsi prodělala 9měsíční chorobu 😀
já když se fotim sama tak udělam 20fotek a pak z toho 1 vyberu .. 😝
leni to seš jak ja 😀 a stejně si připadam jak debil 😀
bych potřebovala solarko 😠
holky,abych vám sem nedala fotku bez šminek,to by bylo jen bílé pozadí 😀 😀 😀 😀 😀
dadu ta malá je tak krásná, že máš štěstí že bydlíš v krakonošově páč bych tě chodila bečet pod okna
dad,na sladky a dala sis gulas 😕 ja taky zeru v jednom kuse......
leni,tak to chudak Vladis,az to pusti do kalhot.......
hele to já si připadám taky jak debil a hlavně tohle mě fotil Roman,když jsem měla narozky,takže je to už taky kapánek prafotka 😀
dad,neboj za chvilku muzes na solarko jit a pak budes jak cigan..... 😀 😀
chudák já až to budu prát ,ale jsou fakt tak pěkný ,že jsme to riskli,hlavně to má kapsy na cigára ,chápete jo?
Leni,tak to tam budeme spolu,kvičet pod oknem 😀 😀 dvě bláznivky
leni už mi sem jedna chodí 😀 a princezna se nechava chovat, a ja pak mam hlavu v pejru když ji položím do postylky a ona nechce 😅 😠
coko to slovo bych nepoužívala 😀 😀 hele,nikdy nevíš,kdo sem čumí 😀 😀
vládís je praktickej,no má prostě rád kapsičky
leni ale kapsy na cigara jsou duležity 😕
coko bejby gulaš 😀 ´= krupicova kaše 😀
jednou mi jedna známá půjčila dítě,abych si jako povozila,ale pak se jí to asi nějak rozleželo v hlavě a šla mě hledat,prej se nemám zlobit,ale že jí napadlo,abych jí s ním někam neujela 😀 😀 😀 no a je po kamarádství 😀
medu a joooooooooo 😕 😕 😕 🤐 🤐 🤐 ja nejsu,ale rasista.........
dad,aha gulas uz vim........

Dadoušku,mininikolka jak chrupká,jen ňufat 😵