icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

coko.joko
4. kvě 2010

to je super panicka a panicek no co aspon se vam to neplete 😀 😀

dadous
4. kvě 2010

odpo musí zběhnout do lekarny pro ten olejíček proti klíštatum, o víkendu mu jedno lezlo po hlavě 😖 tak doufam že nezačne pršet 😠

coko.joko
4. kvě 2010

no to chce,at nema ty klistata to je prasarna.......tady je zamraceno a doufam,ze nezacne prset chci jit odpolko na kratkou prochajdu...

dadous
4. kvě 2010

tady hlasej celej tejden pršení 😠 ježiš to mě už se v tomhle tejdnu nechtělo nic, natož prochazet 😝

coko.joko
4. kvě 2010

dad,me se taky nechce,ale musim se trochu hybat.....me staci,kdyz sejdu schody z tretiho patra a jsem hotova,zacne me tvrdnout bricho a bolet a je vymalovano musim stat a dychat a pak to prejde a jdu dal a to mam porad 😀 😀 tady ma bejt taky cely tyden bleee,ale zase me to neva,aspon neotekam tak hodne....... 😵

lenkacar
4. kvě 2010

čokoládko takovej mega pupík tě musí nějak bolet ,to je logické ne?chichi dadu ty jsi mikči panička jo?

coko.joko
4. kvě 2010

leni,to je malicky brisko 😀 ale boli vic a vic...jsem zvedava co me rekne dr.ten ctvrtek 😵

lenkacar
4. kvě 2010

to jo čoko jenom se koulíš kolem rýna co?

coko.joko
4. kvě 2010

leni,ty blaho,tam uz nedojdu k Rynu jsem hotova,kdyz sejdu schody a jit k Rynu to uz neee 😵 😵

lenkacar
4. kvě 2010

už jenom chviličku a pak budeš vzpomínat jaký to asi bylo když jsi ten pupek měla ..hodně si ho vyfot ,at máš památku 😵 ,stejně těhu bříško je nejhezčí na světě 😵 😵 😵

coko.joko
5. kvě 2010

Kde je kdo holky halooooo..........

dadous
5. kvě 2010

co je coko? už,?? 😀

coko.joko
5. kvě 2010

dad,neee,ale nikdo tu dnes neni to je divny.....kde jsou vseci,krom leni,ta maka 😵

liptonek
5. kvě 2010

zdravííííííím 🙂

bobbule09
5. kvě 2010

Ahoj ženy 🙂
Mám dneska doma nemocného syna, má hroznou rýmu a kašel, tak aspoň jeden den zůstal doma a léčím ho 🙂 Úča mu včera řekla, ať zůstane aspoň jeden den doma a neruší je kašláním a smrkáním 😒
Zítra snad už pomaže do školy, ať moc nezamešká 🙂

meduna
autor
5. kvě 2010

ahojte,zdravím všechny,tak jsme doma 😢 se mi táááák nechtělo zpět.no jo no.Coko,furt drží plod koukám,ale už to brzy bude co 😵

coko.joko
5. kvě 2010

Ahoj medu,drzim vse co mam 😀 ale uz to boli a vic a vic....zitra mam poradnu,tak se uvidi jak a co bude......a kde si vubec byla takkkkk dlouho.......v Cr.......

dadous
5. kvě 2010

no to je dost že se taky ukažeš 😵 byla aspon pořadna chlastačka? 😅
bobu no jo , úči se s tím neserou 😖

meduna
autor
5. kvě 2010

Dadoušku,ne chlastačka nebyla,no byla,ale já se držela od chlastu.jo byla jsem u sestřenky
Coko,to jsem zvědavá co ti řekne 😉

meduna
autor
5. kvě 2010

ty vole,tady je zima jak v rusku a chčije a chčije

coko.joko
5. kvě 2010

medu a tady je krasne teplo a nechcije.....ja taky jsem zvedava jak to bude....

meduna
autor
5. kvě 2010

jdu pověsit třetí pračku a seru na to,další až zítra,pže musím na půdu už se mi to tady doma nikam neveje a na půdu jsem líná se táhnout 😝

meduna
autor
6. kvě 2010

Zdravím při čtvrtečním ránu 🙂

tulik1
6. kvě 2010

ahoj medu, jak je?

meduna
autor
6. kvě 2010

Ahoj,jo dobrý,byla jsem u rodiny v Čechách,tak jsem našláplá,už abych jela zase 😀

coko.joko
6. kvě 2010

Zdar holky,tak ja mam uvareno,uklizeno,vyhazeny veci co uz nebudeme nosit,ale cokotata se tezko loucil 😀 a ted me ceka jeste sprcha,umejt si hlavicku a ve tri mam poradnu......

meduna
autor
6. kvě 2010

jsi v práci? včera jsem se koukala na film,venkovský učitel,to bylo pěkný

coko.joko
6. kvě 2010

medu se mas,ze jsi byla v Cechach ja touhle dobou uz jsem byla taky v Cr a prijela bych az v zari.... 😉 ted tam pojedu zacatkem cervence na 14 dni a zpatky sem....tak si moc nase neuziju a ani kamaradky ☹ ale jinak to nejde.....

meduna
autor
6. kvě 2010

ahoj Coko,to je prdel,já jdu ve tři dělat taky prakovky 😀 😀 😀 stěry z čípku 😝

coko.joko
6. kvě 2010

no vidis tak budeme na sebe myslet 😀 😀 ve me se bude taky hrabat doky...minule dal do me prst a ja myslela,ze ho kopnu a on porad "ja vim boli to,ale ja musim zjistit jestli se otviras"cokotata koukal jak koulim ocima 😀