icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

dadous
5. čer 2010

mili studeny zabal, od podpaží k noham, ale ne uplně ledovy, zabal ho a na chvilku ho přikrej třeba ještě larisou a nech ho v tom tak 5 minut, pak oblíknout a šup pod peřinu, za dvě hodky to mužeš opakovat znovu, a at hodně pije, nemusí teplej čaj, třeba i vlažnej ale snaž se do něj dostat tekutiny 😵 at mu je brzo líp 😉

dadous
5. čer 2010

tulík tak at seš pořadna nosnice a je hodně vajek 😵

milagross
5. čer 2010

@dadous dik,udelam,s pitim zatim nema problem,pije dost i kdyz nekdy nerad ,ale to do nej tlacim 😉
Tuliku,budem na tebe myslet,hodne stesti 😵

dadous
5. čer 2010

tak co je tady? 😕

dadous
5. čer 2010

nikde nikdo 😠

tulik1
5. čer 2010

dadousku dneska jsme meli tu tvoji mnamku buchtu 🙂, snedli jsme pul plechu, ty blaho, takhle budu mit pupek jeste nez budu tehotna 😉

dadous
6. čer 2010

tuliku a kterou?

lenkacar
7. čer 2010

tulíku tak držim pěstičky na opu ,at je to to správný těhu vajo....my byli na chatě ,večer jsem sbalila a do neděle nebudu..jedem přeci jen na Moravu ,na Vranov,bylo to velmi chaotické jestli jedu nebo nejedu ,měli tam bordel v místech ,ale potvrzeno ,že místo je,tak se vzdálim ze šumavských hvozdů.. 😎 ,o víku jsme pracovali na chajdě a stačila jsem se i drobet žahnout 😲 Mili jak je dítě marodný to je na pikaču ..udělala bych to co dadu ,klidně i nechat v utěrkách zápěstí a kotníky,dobrej je panadol na teplotu 🙂 😉

zuzbe
7. čer 2010

Ahoj holky. Tak máme po sedmitádenní kontrole. Pan doktor nadšenej, vše jak má být, srdeční akce je 🙂 Předal mě k mému doktorovi až to bylo dojemný, sestřičky mě objímaly 🙂

meduna
autor
7. čer 2010

Ahoj holky 😎 😎 😎

tulik1
7. čer 2010

ahojky holky, tak uz jsem v poradku doma, odsali mi 14 vajicek, z nichz 10 je oplodneni schopnych, tak uvidime - mam si volat ve stredu rano, transfer by byl nejspis v patek ...
ted odpocivam, protoze me celkem dost poboliva brisko, cely odpoledne jsem prospala ...

meduna
autor
7. čer 2010

ahoj tulik,tak gratulka 😉 😉 😉 😉 😉 😉 To je úroda 😎

dadous
7. čer 2010

ahojda, medu kde se furt flakaš? 😕
tuliku no super 😵

meduna
autor
7. čer 2010

no modelína jak se vyvaluje 😉

meduna
autor
7. čer 2010

ale byla tady návštěva,pak nějaké oslavy a já se včera musela léčit 😝 😝 😝

dadous
7. čer 2010

ty jo takže jste chlastali? 😅 fuj kocivinku nezavidím 😝

meduna
autor
7. čer 2010

no trošku jo,musím dít odalkoholní kůru 😀 😀 jinak se ohnu a zlomím si játra 😀 😀 😀

meduna
autor
7. čer 2010

no už to neni jako dřív 😝 v sobotu byla pařba a já jako že nééééé,no a pak jsem se nechala přemluvit a šlo se spát v 5 ráno 😝

dadous
7. čer 2010

no jo tak by bylo blby abys trhala partu 😀

meduna
autor
7. čer 2010

koukám Léňa se bude vyvalovat v šumavských hvozdech,jé ta se má

meduna
autor
7. čer 2010

no nejprve jsem odolávala a trhala,no ale pak jsem jako teda nechtěla trhat 😀

dadous
7. čer 2010

no to se ma, budou mít krasny počasko 😵 taky bych vyrazila 😨

meduna
autor
7. čer 2010

já taky,jako musíme už brzy něco vymyslet a prošlapat ty lesy u vás

dadous
7. čer 2010

no je to jen na vas, dadouš ted začal dělat už jen osmičky, takže víkendy ma volny 😵

meduna
autor
7. čer 2010

jo já vím,že my jsme brzdy

meduna
autor
7. čer 2010

jdu rychle vytřít,je to tady sodoma gomora,kdyby to tady viděl farář Otík,ten by sodomoval 😀

dadous
7. čer 2010

no to jsem neřekla, ale až nebudete mít chlastací víkend, tak si jeden vyšetřete pro nas 😀

dadous
7. čer 2010

no běž, dadouš ma dneska noční tak po devaty jsem tu jak na koni 😵

meduna
autor
7. čer 2010

já doufám,že nebudu vytuhlá,dnes jsem nějaká na sračky.jakto???????? 😀 😀 😀 😀 😀

meduna
autor
7. čer 2010

a tak to my si ho uděláme u vás,ten chlastací víkend 😀