IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no už né to bylo loni měla jsem i dlouhý vlasy až skoro po prdel ale musela jsem to zkrátit a ted mám hnědý vlasy ale nechávám si je zas narůst ale nemám ted žádný nový foto tak až něco budu mít tak to tam šupnu
no jo my holky si to moc berem, Dadouš ten je uplně v klidu, až mě to někdy vytačí 😀
jo taky jsem ještě loni měla dlouhy, ale šlo to dolu páč jsem na to neměla už nervy 😀
no to jsou ti chlapy ten můj taky ten mě aspon uklidnuje 😀 já nevím ale ted jsu hodně přecitlivělá 😖
já jsem to měla zničený ale úplně tou blond barvou ale většinou jsem byla na černo ani nevím proč mě popadla blondmánie 😀 😀
se psychicky připravuju na zítra 😉
Dájo koukala jsem do alba, ale stejně jsem nic neviděla 🙂 akorát tam máš chybu, to jsme my se píše s tvrdým y 😉 se omlouvám, že Ti to říkám, ale já jsem na tohle děsná š´toura 😖 😀
no pravě, to my tady občas s medunkou říkame že jsme blondyny když něco nechapem, ale nemyslíme to špatně 😉
blodnýna jsem taky kdysi byla, snad kromě černý jsem na tý hlavě měla všechno 🙂
tak už to mám opravený 😢 ale dalo mě to práci 😀 jo mandi jen si dej to neuškodí 🙂

tam mělo bejt blondyna 😀