IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no ja jsem tohle nikdy nepitvala, nepotřebovala jsem to a ve škole jsem na tohle asi zrovna chyběla 😅
spojej spermoce a vajicko a nejprve je to dvoj,pak asi tri pak ctyr,peti sesti atd atd az je z toho blastocysta
muzete mit treba ctyrbunecny a muze z toho byt dite,neni pravda,ze kdyz je to ve stadiu blastocysty,ze to vyjde.
ne ne pani pacientko 😀 😀 zalezi na plno faktorech,psala mi jedna holka,ta mela prodlouzenou a i AH a nic a pak mela petibunecne a klaplo to
asistovany hatching-to je otevreni obalu vajicka,ze usnadnej uvolneni embrya z jeho obalu,to je nutne pred uhnizdenim
normalne se to udela samo,ale nekdy je ten obal treba tvrdy a nemuze se jakoby vyklubat,tak se neuhnizdi
jenomze vis co,to uz proste jsou veci co delaj,protoze ty sance drive nebyli tak velke,tak vymyslej jak to vse zlepsit ale nekdy to klapne a jindy ne,prave priklad je Zuza,ta to nemela a detatka ma 😉
treba tady v dojclandu to neni povolene ta prodlouzena kult,prozo nemcourky jezdej do Cech,kdyz uz nevedi kudy kam 😀 😀 je to snad jen v cesku a jeste nekde ale to ted nevim kde,nejak se to pere s nabozenstvim ci co
ani darcovstvi vajicek tady neni povolene,no hlavne,ze sperma jo,to se jim to nepere 😀
ahoj, jsem na chvilku tady, konečně mi to naskočilo 😉
nevím co s tím je, jestli ta bouřka

ahoj dajo tak to je parada 😉 hele holky vysvětlete mi ty několika buněčny embrijka, to jako čím víc buněčny, tím líp? 😕