IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no to bude asi tím že o tom nic nevědí 😅 si myslej že když na to jdem tak hned otěhotním, že je to jako jisty 😀 😀
No a kdyby se to náhodou nepovedlo, což se doufám nestane, tak budeš se mít kam vrátit?
jo že hop na krávu a je tele 😀
no to jo, ale tu praci co dělam jsme uměly jenom dvě žensky, takže jsem ji měla jistou, je to dobře placeny, tak doufam že mě pak nedaj na něco jinyho 😝
😀 😀 přesně tak dajo 😀 😀
Holky, jsem zmrzlá jak h...o, jdu se na chvíli naložit do vaničky a pak se asi ještě juknu, co jste prodrbaly 😀
no tak to můžeš jen doufat v dnešní době je to fakt děs stou prací
tak jo , ja si jdu udělat krupicovou a pak taky přijdu 😀 😀 dajo běž se taky nahamat, živíš dvě 😉
jé krupice no to není špatnej nápad ale až zachcilku před chviličkou jsem papala,Dado já jím pořád něco 😉 😀
tak už jsem si jí taky udělala a baštím 😀 z takovou zachvilku prasknu 😀
dajo to se musí 😀 😀 😀 at jsme pořadny holky 😀
ja už ji mam v sobě 😝
no tak to jsme dvě a asi fakt prasknu 😀
Tak, já už jsem si prohřála své kostičky 😵 a koukám, že jste se zatím nadlábly. Jasně, co jinýho nám v tom životě dělá větší potešení, než se pořádně nažat 😀 😀 😀
noo aspon nějaka radost 😀
no pořádně se nadábnout uf nemůžu se ani hnout 😀 😀 manža mi říká že zachvilku budu jedna velká koule 😨 no asi jo já toho dnes přímo sežrala až se divím kam to dávám 😀
No to je jasný, že budeš jedna velká koule, když budeš těhu 😉 😀
no snad jo 😉 a když nee tak nevím jak ty kila shodím 😀
Proč bys je shazovala, když si je tak hezky nabrala. Představ si, kolik to stálo peněz 😀
nazdárek, vůbec vás nestíhám dočítat..... 😝
Ahoj mandy, zrovna jsem si říkala, kde se touláš
Ahoj holčiny tak se jdu za váma na chvíli mrknout 🙂
Mám tři dny abstinenci Roman mi zabral počítač. Už 3dny si vybýrá tenisoví náčiní 😝 a já měla půst 😠
Tak když jste u tý váhy tak nám už se to taky hlo sice jen o jedno kg ale i tak a taky jsme naměřili první těhu centimetry na bříšku 🙂
Holky dnes končím, přišel manža, tak konečně nebudu pít sama. Mějte se 😉
Kobli to máš pravdu je vtom moooc penízek 😀
Ahoj mandy a Bebe 🙂
Tak ahoj Kobli a moc se neopijte 😉 měj se krásně pa
tady je dneska nějak mrtvo ☹ No jo ono se za chvíli ordinuje 🙂 🙂
Ahoj dajo tak jak se cítíš po transféru? všechno o.k. 🙂 ?
ahoj těhulko 😉
Ahoj Dadouši 🙂 jak je?

no to se nedivím hned počítaj že už nepřijdeš mě by to bylo taky líto nebo hned divný