IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Holky chřipka neblbněte a šup do peřin a potit se na manžovy 😉 my čučíme na novu na lovci pokladů tak jsem tu kukla co se tu děje 😉
bebi ahoj,dadousek ma pravdu,zatim nic ale brzy se to tady zacne roztacet 😉 uz se to blizi Dadousce a koblizce a taky snad barunce.
V tý telce dávají úplný.....!
No tohle počásko je na chřipajznu jako dělaný. Tak si vemte radu Daji k srdci 😵
Ahojky Bebe 🙂 to říkám medu šup šup rychle se tulit 😉 v telce stejnak nic jiného není jen ti lovci
Když chytneš nějakej v akci tak se daj pořídit docela slušný a moc to nestojí.
Dajo jak se cítíš? všechno o.k.? 🙂
Bebi napisu ale fakt jsem byla ve smrti,mamka do toho se vratil Roman,nafotil kolem 1000fotek a ted to musi zpracovat na poci,vsichni na to cekaj,tak se tady stridame
no ja jsem se jen ptala kolik asi stojej,Roman tomu rozumi,poce to je jeho ale ja se stejne chtela informovat 😅
Jo jo blíží už aby to bylo 😉 a je mě docela fajn akorát mě nějak bolelo břicho ráno a trochu k večeru ale jinak hodně papám 😅 😀
medu a zítra jdeš zas do práce nebo konečně máš volno 😉 se mě zdá že jseš tam furt 😠
daji ja makam az do pristiho patku 😝 😝 😝 😝 😝 pak pocitam so volno a to je zazrak,normalne vikendy nemame nikdy volno,treba dostaneme ut,nebo ct ale vikend ne.
hele,ze si Dadousek vzala tvoje slova o poceni v pelisku s manzou k srdci a uz se potej 😀 😀 😀
medu tak to je mazec 😝 no určo se potěj jinak by tu byla 😠 😀 ta bude spocená až na pr...y 😀 😀 😀a bude zdravá jak rybyčka 😀
to jo,ja bych se mela jit taky potit 😀 😀 😀 😀 😀 ty caje to asi nezachranej 😀 😀 daji mas jeste mrazacky?urcite jsi to uz psala,no ale ja jsem byla kapanek mimo misu ted 😉
😀 😀 no asi všichni kromě nás 😀 😀 jo to jsem v bazénu v Karlově Studánce v termálním bazénu je to tam super doporučuji tam zajet 😉

čauky holčiny jdu na chviličku za váma.
Teď jsem přišla z fotbalu zmrzlá jako pes. Dala jsem si tam bramborák byl úžasnej ale nějak mi nesed. Tak to teď zkoušim sklidnit mlíkem 😝
A jak je jsou tady nějaký novinky? 😉