IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
to je právě ono mi děláme oba dva na 3 směny dříve menže dělal na nepřetržitej krátkej dlouhej a pak když nastala kryze tak šly na 3 směny, ale teď to bude zase nepřetržitej provoz tak to bude o něco lepší.Já zase říkám když to šlo jednou otěhotnět tak to půjde i po druhé
kobli mě už to nevadí já už jsem si zvikla přecejenom to jsou už dva roky.Bylo mi řečíno že se to přestalo vyvíjet a přestalo tomu být srdíčko.Já to tak ořvala a když jsem přišla od spontálního potratu po 6 týdnech do práce tak to bylo pro mě něco hrozného když tam na mě někdo zařval tak co ty potratářko
To si děláš s prominutím prdel. Některý lidi jsou fakt svině 😠 😠 😠 . Tak to muselo bejt fakt krutý. Člověk je sám z toho hotovej a ještě tohle.
to víš to nebylo jediné co jsem si vyslechla jedna 50 letá ženká mi na to řekla že mám asiblbého doktora takovédle lidi jsou ve škodovce v Mladé Boleslavy mi vždycky říkaly že tam na lidi dělali výběrové řízení na "debyly"
Koblichzek:Já to mám příští týden dostat tak jdu na krev aza týden pro výsledky a protokol jsem na vše zvědavá
tam mi bydlí kamarádka z práce.A to si dadous budeš ještě píchat s dadoušem třeba 🙂 😀 🙂 😀
Dvojče je tajemná - hoď nějakou fotečku, ať víme s kým drbeme 😉 .
Dadoušku, jsme prostě holky šikovný 😉 😀
dadous myslím že jsme na tom byly všichni stejně ,ale předce jenom jsme ženské ne
tajemná nejsem spíš blbá!Zkoušela jsem dát fotku ale jsou moc velký a já je neumím zmenšit když najedeš na WWW.PETTO tak tam máme fotku jsem dlouhovlasá myslím že jsem tam měla ještě vlasy do červena.Musím někoho najít kd mi ty fotky upraví 🙂
pardon blbě jsem to napsala klikněte pak nahoře na Liberec a jsem ta krasavice 😀 😀 😀 v zelený mikině hned nakraji

No, pak máte mít mimi 😀
Manža taky dělá na směny ☹ .