IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ale zas musíme uznat že se nechaj 😅 pro některy chlapi je potupny jít na blbej spermiogram 😖
tak to nechápu,podle mě je to magor,protože na tom nic není a co musí podstoupit ženská?to je teprv pakárna
dadoušku od půlnoci žadný žváro ani žrádlo 😕
to jo medu, v praci kolegynka taky nemuže přijít do jinyho stavu a toho svyho nemuže na spermio dokopat 😝 otazka je, jestli ten její chce taky mímo 😖
ja vím medu, prej ani pití 😒
no právě,třeba nechce 😕
zítra budu napnutá jak malé gatě,budu na tebe v práci myslet 😵
Dado no to nesmíš ale já to nevydržela stím kouřením myslím 😅 jo to je taky otázka ale třeba chce,ale jen se toho bojí,ale taky znám chlapy kteří by na to nešly vůbec 😠
jééé děkuju 🙂 bude to dobry 😉 nějak to dopadne 😅
Dad na zítra držím palce!!!! A vlastně oběma, Tobě na vajucha a Dadousovi na spermijky 🙂
dobře to dopadne budu na tebe taky myslet a držet pěstičky 😉
holky díky jste moje zlata 🙂
Ahoj Mandy,tak jak je v práci,kromě toho,že pracovně? 😉
vždyť ty naše taky 😵
Medu dobrý 🙂 nestěžuju si 🙂
Mandy,kolik stojí ta náplň do toho pera?
Medu já nevím, protože já dostala už pero i s náplní a ještě decapeptyl a puregon a doplácela jsem za všechno 2,5 tisíce + pak další léky jsem si vyzvedávala v lékárně...
jdu do do hajanek 😔 tak se opatrujte 😉
Dad tak se drž!
Dado tak dobře se vyspinkej a myslíme na tebe moc Vám držíme pěstičky 😉 pa pa pa
Ahojky Mady 🙂
Ahoj Dajo 🙂
jak se vede 😉
já se ptám,protože mám možnost dostat to pero ale náplně si musím koupit,tak snad to nějak zjistím
to já taky nevím a co zeptat se v lékárně
Dadoušku,pěkně se vyspinkni,pokud tedy usneš a zítra na tebe myslíme 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
jo ale jak,když teď do Čech nejedu,Dáji,nemohla by jsi se optat,tam u vás?
No já budu taky kupovat jen náplň - a prostě to holt zaplatím, co mi řeknou 🙂
jo klidně se tě zeptám a jakou nápln?
počkej jdu se podívat

to jak jim někdo sáhne na nářadíčko,to už tak nadšený nejsou,teda myslím jako kromě nás,jak jde o doka,tak to jsou háklivky