IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
kdy jdeš na tu krev ty už tam seš objednaná a to jdeš do caru? musim do caru na krev když to mám 60km?
ja to mam taky 60km, a mam tam přijet bez objednaní, na osmou 😅 my tam jedem v patek, ale 14 dní to bude ve středu, ta asi v utery udělam doma testík 😉 a co ty , jak je?držíš držíš?
medunko, copak sis koupila hezkyho?
dajo to je asi na hovno tlak, když bolej hlavy ☹ co ja si na bolest mužu vzít, kromě prašku
dadu je mi blbě ,tak nevim jestli držim...snad jo,já mám napsáno že mám kontrolu v car za 3týdny ..napadlo mě jestli spíš neskočit na krev na gyndu a pak mít z car jako druhé hcg
jako v případě pozit.testu to je vám snad jasné ,pokud dostanu krámy tak tam jedu až po na kontrolu
Ahoj holky jo hlavinka to je děs když začne bolet jsem si nakonec ráno vzala prášek a už je o něco líp jsem asi měla slabou migrénu bo mě vadilo světlo a hluk 😝 celej den se válím a nic nedělám práce neuteče nemá nohy 😀
Čau držitelky plodů 😉 no ,nekoupila jsem si nic,protože je to až zítra 😀 😀 tak jsem teď s Romanem věšela záclony,docela porod vždy,mám jen tu pružinu a to je mazec 😝
je nějak divně,Roman dělal velký úklid a byl schvácenej jak kobyla a to je u něj co říct,taky říkal,že je mu nějak šoufl 😕 aby nebyl těhotnej,taky se koupal 😀 😀
😀 no tak by to u vas odnosil Roman 😀 ted mi kamoška poradila na tu hlavu tygří mast 😉 ale prej jen na spanky, nikam jinam
no holky tak jdu na vodku s džusem 😀 ale jen na chvilku tak plkejte at mám co číst 😀 zatím pá
daja to bere nejlíp jde se uzdravit čim se zkazila 😀 😀 😀 😀 😀 ty jo a já tu sušim hubu ,jo sežrala jsem okýnkovou oříškovou čokošku dobytek jeden
asi koukáte na telku tak si jdu číst ,eroticu jsem dočetla a začla jsem další ...takovou historickou červenou knihovnu čítam ted ..lehké nenáročné čtení pro velké holky 😉
ááá,tak v Dadoušově se bude zítra grilovat 😉
V Léňově se čte slinták 😉
A v Dájově se chlaje vodécka,tak je to správné 🙂
Ahojky holky 🙂 tak už jsme doma a jdu do hajan 😉 doufám že manža brzo usne je protivnej jak vřed na prdely je zralej na ranu 😠
Leni sladký je na nervy to já bych ted asi potřebovala hodně 😀 😀
čus hezký den ,včed na prdeli moc pěkný ,asi zařadim do slovníku a ,,chlaje ,, je taky dobrý 😀 😀 😀 😀
Dobré ráno holky 🙂 a krásnou neděli 🙂
Jo chlapy je to snima těžký,ale včera pak hned usnul a byl klid 😀 Dado a s těma hormonama asi maš pravdu ono to tak fakt někdy vypadá 😀

ahooj držím,, držím, ale od rana mě bolela hlava jak střep 😝 jsem nevěděla co si na to mam vzít, tak jsem se celej den valela 😅