IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
mandy a pulinka jsou na tom vekove asi stejne,pak je dadousek,ja,a dal nevim.Barunka nevim,Chaala taky ne,zuzik,katy?
a kolik je va,teda at mam trosku prehled.
Nene prirozene to nejde,mam nepruchozi vejcevody,ktere me tu se snazili vyspravit,ale bohuzel,presto pres vsechno ,e jsem jim rikala,ze mam j este nefunkcni-nevim ja se to presne jmenuje-chapadla co vcucavaji vajicka a pousti je do vejcevodu.....takze na to nebrali zretel a ja tim ztratila 2 roky,protze do me cpali clomith asi 6 mesicu mezi operacema a pak po dalsi zase dalsich nekolik mesicu,proste pakarna........ten Prednison je na to kdyz mas dobrou immunitu a telo odmita embrya a brani se,ty prasky ti narusi tvoji immunitu ale musis je brat od ET a kdyz jsi tehu tak asi do 3 mesice,psala jsem to jednomu dr. v CR a odepsal me,ze me nemuzou ublizit,naopak je pomoci.Par lidicek me zrazovalo,aby me to nerozhodilo immunitu uplne,ale to bych pry v kuse musela brat treba 2 roky.......
ted davaj v bedne"greis anatomi" v cesku se to jmenuje chirurgove myslim,to by clovek brecel jak tam jednaj s lidma krasne,skoda jen,ze to neni tak i v realu ☹
to jsi na tom jako ja,chapadla nefungujou a vejcovody mam uz venku,takze mi tam toho moc nezustalo ☹ no ale deloha tam je a to je hlavni.Vidis zase dobra info s tim prednisonem.Puli me je 35,ted v zari 36
a ty ivf podstupujes eda v Bostnu,dobre jsem pochopila?
boze nektery doktori jsou fakt horsi jak mengele
Dadus,tak to jsi jeste mlade,vid???Vlastne vsechny,do 45 cas...ale ze me to dalo prace,nez jsem se s tim smirila,ze nejsem stara na deti 😉
co bys byla stara?moje znama porodila ve 42.a jak si krasne protahla mladi.my budeme mit take prodlouzene mladi 😉 😉 😉 😉
ale pamatuju si ,že když jsem byla v pubertě , tak mi 30ti lety lidi přišly už stary 😀 😀
tak to me taky,si pmatuju jak jsem slavila 18 a byla tam holka a ta slavila 24,no a ja jsem si rikala,takova stara vystrilena puska 😀 😀 😀 no clovek je blbej jak je mladej
30. května mu bude 30 😀 dostane jako dárek dvě čárky na testu a ušetřím za dárky 😀
Jsem si v 15 říkala, že třicátníci už určitě nesexujou a určo to už maj za pár 😀 😀
Jojo na IVF dojizdime z jineho mesta do Bostnu,bydlime na ostrove Marthas Vineyard.
Jee to jste me potesili tim vekem,manzu ma taky mladsiho a nastesti ma dobre spermijkya vlastne uz ma syzna z prvniho manzelstvi.......
MEDU a kolik je tvemu muzikovi???
Ja vim ted uz to neni tak hrozne,mit dite po 40citce,to je presne to co rikam ja ,ze si prodlouzim mladi 😉
DADU tak jsi me uklidnila, 🙂 s tvoji sefkou.....
hmmmmmmm,tak to je zajoch 😉 😉 😉 😉 mandy je divoch 😉 😉 😉 😉 no Dadousku tak s barvou taky ven,neco jsi uz naznacovala jednou 😉 😉 ze mas taky zajecinu 😀 😀 😀
dadousku,priodni blond ne,priroda mi nadelila mysinovou barvu,takze s tim musim neco delat abych mohla mezi lidi
dadoušovi bude v zaří 33 😅 ja nejsem přírodní , jen melíry mam, ale někdy jsem typicka blondyna 😀 😀 😀
jo puli na děti není nikdy pozdě, jen se bojím abych nebyla dřív babičkou 😝 ale snad nebude mladej tak blbej jako ja tenkrat 😀 😀

medu ta tvoje by tě dovedla leda tak na zachytku 😀 vid? ještě že nepiješ 😅