IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
jo a dadoušku, to že je nějakej špek? to je krásný břííško!!!! bys měla videt mě 😀 mám prblém i s kalhotama. Váha stejná...ale břicho nekolikanasobně vetší. Asi nafouklý 😀
a já čtu hledal ,fakt potřebuju to pivo jako sůl ..jestli nemám absták ..řikam mužovi až vypiješ kafe ,jdem a slyšim tady ,,chrrrrrrrr chrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,tak nevim
Já jsem taky říkala, sakra pořádně člověk ještě nemá těhu břuch a už nezapne kalhoty, si musím pořídit něco nového, zatím to vyřeší gumička na knoflík 😀
hele lipánku že ti to nevadí že ti tak řikam ,mě to přijde děsně sladký ,mám ráda lipánek 😉
Lip, když nebudou problémy, tak rozhodně chodit chci. Než se nudit a užírat doma, co všechno se může stát. Jak jsem už říkala, máme super zástupkyni a udělala mi supeer rozvrh a vyšla v mnohém vstříc
Já jsem objednala takový ty, co miají už ten pás našitej, právě kvůli zimě a zádům
v poho leni:D taky ho mám ráda...a vždy když si to přečtu, tak na něj dostanou hroznou chuť. Takže mě máš v podstatě nasvědomí 😀
tak to je super kobli. na dobrou šéfovou se jen tak snadno nekápne. spíš dělaj naopak problémy
to je pravda ,karlose ,at je z něj taky užitek ,packy kolem pasu ten tě zahřeje ..
už jsem viděla dadu jak si rveš ty chlupy do kalhot a jak je máš na sobě vedrem nalepený ,chlupy do kalhot nebrat 😝

Lip tak ať to vyjde 😔
U mě celkem to je, včera mi bylo po delší době dobře a dnes se opět ozývají ty blbé nevolnosti 😝
A zítra jdeme poprvé do práce 😕 😀