IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Leni však možná bychom se divily co děláme ze spaní my. 😀 Jen nám to ti naši neřeknou..., 😀
Jen si běž natáhnout pupek. Ať se Ti tam ta trojčata moc nemačkaj... 😀
ahojte holky, chtěla bych se zeptat, zda-li je tu některá, která má muže se špatným spermatem. A jestli vám doporučili PGD?
Ahojky všem..
trošku se už třetí den vtírám snad neva 😉
teď mě zaujalo PGD..
bamsmudlo nám ho doporučili - taky máme špatné spermio.
A budete ho podstupovat? Víš, já mám první neúspěšné IVF za sebou, tam jsme si PDG platili a nevyšlo to, teď jsme to zkusili bez PDG a na výsledky čekám. Ale mám strach, kvůli mimi. Aby když už se uchytí, aby bylo zdravé. Do jakého caru chodíš a kolik tě stojí PDG?
bamsmudla kukni mi do albíčka.. jeslti se ti chce .. mám tam popsanou celou naší story.
Pokud jde o PGD tak jem taky po prvím IVF a tam jsme si ho dali. Ale bylo to úplně na nic. Transfer neproběhl a ani PGD neproběhlo. Takže nám vrátili část peněz o část jsme přišli - v Heliosu kam chodím se PGD dělá až na blaktocistách a stojí pro 3 embria 15tis. Nám 10 vrátili.
Příště na to kašlu. Jako jasně je to lepší ale to by to nesmělo stát takový šílený peníze. Navíc z minulého cyklu mám pocit že špatná embria se vyselektujou samy - žádné nám nedávali protože měli pomalejší vývoj a zastavovlay se a rozpadaly.. takže to bylo jasné že nejsou v pořádku.
bamsmudlo na vítězném dubnu je holčina a ta ho měla řekla by ti víc tak jí napiš do ip kathyna
teda holky já to vůbec neberu jako nějaké vtírání někam jsme svobodná diskuze ne?kdo chce at přijde a komu se líbí at zůstane .. 😉
Holky moc děkuji.
wrtulka nás PDG stálo 39000,--. Udělali nám ho. Měli jsme 2 zdravné embrijka, ale neudrželi se. A doktor nám v podstatě taky řekl, že se přirozenou cestou vybrali sami. Takže nevím.
Čau kočeny, tak jsem doma lehčí o 21 vajóšek 😵
Ahojky Ivan teda ty si šikulka!! 21 vajec je super úrodička!
Zítra voláš kolik se oplodnilo a táák viď? 😵
bamsmudl jo měla jsem z toho stejný pocit.. jako z toho našeho cyklu.
Takže nevím no..
To víš dobrá nosnice 😉 😀 Jo mám volat zítra, v sobotu a pak v pondělí a v úterý, a ET by byl v pondělí nebo v úterý...
ivo na tě péro ty seš pipka
tak pořádně chlastej at nemáš hyper...
a dost odpočívej,je dobře že už to máš za sebou a ještě nervíky zítra kolik se jich osemenilo
Ivan neříkej že si nosnice manža mi vysvětlil že to jsou slípky zavřené v kleci co se nemůžou ani hnout jen snáší 😔 nicméně jsi moc velká šikulka!!!!Tak zítra písni kolik máte bojovníčků 😵 😵 😵 😵
čus ženy co držíte plody a budoucí držitelky 🙂
Ivo,gratulace,to jsi jim tam teda pořádně zakvokala 😉 😉
jo a jinka k noci 😖 tak já jsem dnes do 2 bojovala s chrápáním Romana,malskala jsem jak divá,strkala a hučela do něj,ale kamkoli se otočil,do minuty to naběhlo znovu 😝 tak jsem vzala deku a táhla rozzuřená do obýváku,ráno jsem pak byla podle toho mooooc pěkně naladěná a hned jsem se s ním hryzla 🙄
a ty embrouše bych dala taky tři,protože čím víc,tím větší šance 😉 a o to go ,ne 😉
ahoj holky 😉 u nas poslední dobou Dadoušovo chrapaní nestiham 😀 vždycky hnedka usnu 😀
ja bych se tří embroušu taky bala, dala bych jen dvě 😵
ahoj Dadoušku,to ti závidím,takhle spát 😵
jo musím si to tedka užít, pak to asi nebude žadna sranda, a třeba se moc nevyspím 😅
ajo,to je fakt 😕 😕
si byla v praci?
jo jak jinak 😝 a ty včera viď na pokecu
myslíš v kolbence? tam jsem se zasekla skoro na dvě hodky 😀
tak oni makaj a ty je tam zdržuješ jo 😀 jdu si do automatu pro cigára 😝
čus ženy ..na noc se asi budu dekovat pryčmo jinak ho brzy zabiju 😝
ne bylo tam jen par holek, zbytek ma ještě dovču 😉 jaak pro cigara, ty nemaš zasobu?
tak jsem uvařila a jsem hotovson ,horko je mi jak krávovi 😝
copak bude dneska dobreho?
zapečený těstoviny 😀 😀 😀 😀 ze zbytků holky my jsme vyžraný alf ultra a koukala jsem na 2pytlíčky halušek ,ani nevim kdy jsem to koupila,to je asi na nějakej pokus

no holky tak mizim to se nedá bolí mi žaludek to je z tý pitomý nektarinky ..