IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Medu musím počkat někdy do úterý až příjde moje krev z té Prahy a dle toho se uvidí. Jestli mám v háji vaječníky, tak budu muset jít do dárkyně... 🙄
to jo to by ti nic jiného nezbylo ,je to opravdu vysoká hodnota ..ale stává se to i úplně mladým holkám
hm,zapeklitost,ale jistě se nějaké dobré řešení najde.a dárkyně,ještě,že to je možné
já se na tohle totiž ptala mýho doktrora tak o tom něco vim ..řekl že léčit se to nedá ..
ty vogo, tady se fakt neda u toho pracovat, to jsem se teda natlemila nez jsem vas docetla 😀
no dneska jsem potkala bejvylou kolegyni a ta se rozhodla, že pujde darovat vajíčka 😵
jsem měla jen vejce s bramborama a ze včerejška je tady ryba,tak tu si dá Roman,protože ty já nemusím 😝
ty jo leni, zajedu si, dyt to nemam tak daleko, smaz kvetak je moje druhy nejoblibenejsi jidlo, ale jsem leniva na to ho delat
nadi, to je na prdlacku, mrzi me to ☹
dadousku ty to ani nedocitej, byste se s prckem natlemili az pocurali, to se fakt nedalo prezit bez uhony 🙂
😀 no když jsem listovala 5 stranek do zadu a viděla jsem tam čas 11hodin, tak jsem přastala listovat, doufam že nic zavažnyho mi neuniklo?! 😕
no jo medu, ale chodim az na osmicku, takze to mam do pul paty, ale to uz taky utece 😉
ja kvokala vzdycky dost, poprve jsme i sest kousku darovali, ale pak se nam neoplodnilo ani jedno, takze bych si za to ted fackovala, ale doufam ze tu nekde uz beha moje uzasna povaha - je to uz sedm let, takze uz asi chodi do skoly 😀
medu od nás by to už ani nechtěli 😝 😝 😝 😝 já kvokam a jinak hovno ..tak co je mi to platný leda to dát do líhně ..
jedeme kolem 16hod ke známé se juknout na její morčata a po cestě si koupím dönner,mám hroznou chuť
dadousku je to ale fesak ten malej, krasne si tam pochrupkava na zadickach, tezka pohodicka, vid? taky bych si dala rict a zalomila to, jsem nejaka ospala, ale uz asi pul roku, tak to ani neresim 🙂
líheň bych taky potřebovala,mám vspupnou dělohu 😠 😠 😠
Tulik,ty jo,tak to už určo někde běhaj,je to od tebe super,že jsi darovala 😵
Dadoušku,ty už máš dokvokáno 😀
Ten bych si dala kebab... 😝
Holky je to v prdely prostě...Ale já už si z toho nic nedělám a počkám si. Strašně mi to lítá tak uvidíme co bude.

nadi no o tom žádná ..je to dobře škoda i peněz