IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
jo je to v prdeli,protože se těšíš a pak tohle,tak jen ať hlavně najdou nějaké dobré řešení a rychle!!!
no tak to je super, tipuju to na dadunku, je to jasnacka, povaluje se, je ji jasny, ze az vykoukne na svet, tak uz bude jenom litat kolem tech chlapu a uz si v klidku nedachne 😉
aha tak to řekni normálně německy se bav s pani o jejim mangelovi jak jim to doma jde 😀 😀 😀 😝
Medu no to jsem chtěla říct...Mě by bylo trapně se ptát paní Gyndový jak jim to jde doma. 😀
hele nadi já bych klidně do dárkyně šla z toho nebud vůbec smutná hlavně to mít v břiše a je to tvoje ...
holky jak koukam na tu utz fotku tak mám z toho klaustrofobii ,ještě že si to to mimino neuvědomuje ten prostor
no mě né a zeptám se jí.jednou mi říkala,že její ex byl zubař a já se nějak neukočírovala a žíkám jí,jé a ještě tohle,první zubař a druhý gynekolog 😕 😕 Nadi,to na PRO 7,ukazujou jak žijou skopčáci,toje hnus co,jejich super výchova a teď z toho maj takový zmrdy doma
no je tam zalígrovanej a je mu dobře,tam má pohodu a klídek,žranici,teplíčko 😉

prej prasečinka,maso,zelenina a chilli v housce,mňam.