icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

lenkacar
21. zář 2009

hm mám tam aspon pěknou fotku 😝

lenkacar
21. zář 2009

jako ta baba co se tam rve prej chtěla rovnou kontakt na managerku která tam o tom má rozhodnout ..svině podlejzavá kdoví co jí naslibovala

meduna
autor
21. zář 2009

máš být taky a chtít taky kontakt na managerku 😎 😎

meduna
autor
21. zář 2009

Dadoušku,pěkný botky,ale nejsou kapánek předčasné 😀 😀 se mi zdaj nějaký velký 😀 😀

meduna
autor
21. zář 2009

ne,že příště koupíš penál a tašku už 😀

lenkacar
21. zář 2009

já na ní seru ..bud to bude nebo ne ..zase tak príma kolektiv a pracovní doba tam neni 😝

dadous
21. zář 2009

ahoj 😀 to bude mít na zimu, jsou prťavy 😵 jdu vas dočíst 😵

lenkacar
21. zář 2009

to je prča ty boty a co je to za číslo?já jsem taky holky ujetá na malinký boty ,už mám sbírku pěknou 😕

lenkacar
21. zář 2009

dneska jsem potkala tu pindu co mě furt prozvání ani na mě nepočkala s výtahem a pak jsem jí znova potkala na pracáku husu hnusnou ..

meduna
autor
21. zář 2009

leni,tak jí prozváněj taky a dělej jako ,že nic 😎 😎

dadous
21. zář 2009

leni 10,5 😅 jsou prdacky, je to první věc co jsem koupila mímovi 😀

lenkacar
21. zář 2009

já mám nejmenší botasky ,ale ty jsou k sežrání malinkatý adidasky

dadous
21. zář 2009

to říkam pořad , co ja maly to je mily 😀

meduna
autor
21. zář 2009

no né všechno 😎 😀

lenkacar
21. zář 2009

to má zase medu pravdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

meduna
autor
21. zář 2009

tak co vám bude holky dneska bublat na plotnách 😝

dadous
21. zář 2009

no mladej si děla smažaka, a ja nějak nemam na nic chut 😅 konečně přestavam tak žrat 😀 a dadouš ma oběd v kolbence 😅

meduna
autor
21. zář 2009

hm,smažáka bych si teda dala,ale nemám ☹ a dadouš už maká v kolbeně?

meduna
autor
21. zář 2009

co na to mladej,jako,že se bude teda dělit o pokojík 🙂

nadis.h
21. zář 2009

Ahoj holky,
jak se máte? Já si dnes chrupla. 😅

Leni ahoj, tak jak bylo na tancovačce??? 😀 😀 Jestli chceš pomoc s životopisem tak řekni... 😉

lenkacar
21. zář 2009

už mi nadi jedna pipka dneska řekla co tam mám napsat ,jsem si myslela že tam stačí napsat zkratkovitě co a jak a ne se tam vypisovat jak strašně ráda budu pracovat a učit se nové věci 😝 a na plotně nic

lenkacar
21. zář 2009

ale jestli máš nějaký nápad jak se udělat zajímavá ,když mám jenom 5letou praxi a hovno znalosti tak sem z nápadem 😀 😀 😀 😝

dadous
21. zář 2009

jo dadouš ted od zaří nastoupil 😖 no a s tím pokojíkem to nebude zas tak horky, ještě tak rok a pul se tam muže roztahovat 😀
no jo leni , co kluci, poznali jste se?

lenkacar
21. zář 2009

dadu byl tam jeden druhej dorazí tento týden ,ale raději jsem viděla tohodle ..furt fešák dadu co ti budu povídat ,krásný modrý oči a furt stejně milej a koukali jsme na sebe a prej mám zase brzy přijet ..

lenkacar
21. zář 2009

dadu jsem spokojená ...a dadouš taky nosil životopisy?jak u blbej

meduna
autor
21. zář 2009

no a to je na tom právě zajímavé,že máš jen 5letou praxi 😀 😀 a hovno znalosti 😀 jako,když já mám napsat životopis,to je velká námaha,když by to mělo být delší,ale já tam nemám co napsat 😀

dadous
21. zář 2009

😅 tééda no umím si to představit 😅 no dadouš poslal hodně životopisu 😝 tady jen zavolal a za tyden jel na pohovor, o životopis ani tak moc nestali 😖 ale ma to jen zatím, aby něco dělal, dlouhodobě to nevidí a hleda si dal něco jinyho

lenkacar
21. zář 2009

no jo medu ,ale to už se nepíše jak u nás za mlada ,dneska se píšou životopisy jinak ...

meduna
autor
21. zář 2009

Ještě futr nevím,jak jsi byla stará,když byla ta první láska 😎

dadous
21. zář 2009

lena byla tenkrat mlada 😀