IVF Podolí MUDr. Řezáčová - komu to u ní vyšlo?
Kdo chodí nebo chodil k Mudr. Řezáčové? Vaše zkušenosti a vyšlo vám to?děkuji
Ahoj, absolvovala jsem IVF v roce asi 2008. Nikdy bych tam už nešla, tedy k této lékařce ne. Ostatní byli moc milí. Ale tahle doktorka, to je katastrofa. Možná skvělá odbornice, ale naprosto studený neempatický člověk. Vůbec ji nezajímá, že je člověk třeba vyděšený nebo zklamaný z neúspěchů, bere pacientky jako kus masa, takový jsem z ní měla pocit já.
@boure888 Vsichni tam jsou fajn. Bohuzel az na pani doktorku. Nejdriv jsem ji brala, ze je holt takova povaha. Ale necitim z jeji strany zajem mi jakkoliv pomoci vymyslet neco jineho. I s laznema jsem s ni bojovala, za boha mi je nechtela napsat. Porad me odhanela za praktickou nebo gyndarkou. A to kamaradce dr. Darebny lazne normalne napsal. Ja absolvuju posledni nativ a chci jit jinam.
Já jsem vždycky za negativní recenzi na Podolí dostala od holek vynadáno, že jsem věčně nespokojena a že oni nemůžou za to, že se nám nedaří. Bohužel, dneska už vím, že to nebyla 100% pravda. Naštěstí jsme před 2. IvF přešli a i když se nezadařilo úplně hned, tak jsem byla o moc víc spokojená s přístupem a cítila jsem od všech upřímnou snahu pomocí a hledat řešení. Ne jen vkládat embrya a čekat jak to dopadne. Neříkám, že nejsou odborníci, ale já už mám dneska jistotu, že u nich bych neotehotnela. Musel se vyřešit problém v imunite, který oni řešit nechtěli a to ani po čtyřech neuspesich.
@nita1984 Ahoj, a muzu se zeptat, kam jsi presla? Mozna jsi mi to uz nekdy psala v jine diskuzi, ale nepamatuju se 🙈 Ja premyslim o Iscare. Na doporuceni kamaradky tam chci zkusit imunolozku Michalickovou (snad to jmeno pisu spravne), tak uvidime, co vymyslime.
Ja se ptala Rezacove, kdyby nevysel nativ, co vymyslime pri dalsim pokusu, ze tri predchozi stejne stimulace (jen se zvysovanim davek) nikam nevedly. Prubeh stejny. Tak mi odpovedela, ze mi nemuze nic jineho nabidnout??? Jako zadne nove vysetreni, jine hormony nic...v dnesni dobe? Jsem si pripadala jak na umelem pred 30 lety. Tim si u me podepsala rozsudek, ze k ni nemam jedinou pozitivni recenzi.
Také jsem z Podoli utekla. Nelíbilo se mi tam ani prostředí ani to, ze mě pokaždé poslali k někomu jinému a jak psali holky, nepřišla mi tam moc z jejich strany snaha snažit hledat řešení. Na imunologii a genetiku nás odmítli poslat ze prý až po 1-2 nepovedenych ivf, v Gennetu nám ji udělali rovnou sami a u mě třeba našli dost zásadní problem který by při nereseni vedl nejspise u tehotenstvi stejně k následnému potratu ☹ ale každému sedi někdo jiny, já potřebuji lékaři důvěřovat, a u nich jsem proste tu důvěru úplně nemela /-(

@boure888 Ahoj, chodim uz skoro 2 roky. Bohuzel podstupuji posledni nativ a odchazim jinam. Uz to tam nedavam, pri posledni navsteve mi dr. rekla, ze mi nic jineho nabidnout nemuze. Je desne sva, obcas ma den lepsi, obcas hodne spatny a div nas nezabiji pohledem. Mame tam za sebou 2x IUI, 3x IVF a 2x nativ. Ted podstupujeme 3. nativ. A zatim zadny uspech 😕