IVF říjen/ listopad 2020. Kdo jde poprvé?
Pojďme se podpořit a sdílet zkušenosti.
Ahoj holky. My čekáme na MS a pak jdeme na 1. IVF. Vůbec nevím, co mám čekat.. Letáčky mám nastudovany, ale i tak, mám strach z neznámého.. A nevíte, jestli na obilním trhu v Brně jsou i o víkendu? Pokud mi vyjde MS na pátek, tak bych tam měla jít v sobotu, ale nikde jsem se nedozvěděla, jestli tam jsou nebo ne.. Dekuju za rady a všem moc držím pěsti!
@zzuzzana1 Já jsem se taky bála testovat brzy kvůli zklamání, ale pak jsem četla jak všechny holky testují daleko dřív, tak jsem to taky zkusila a pozitivní testík se ukázal už 7 den po ET. A dnes 11dpt už krásná čárka. Tak držím palečky, aby se // ukázaly 🙂
Tak holky u nás se zázrak nekoná, i přes sílící pozitivní testy jsem dneska začala krvácet...😔 Zítra mám jít na krev, tak tam zajdu a domluvíme se co dál...
Já jsem už dlouho bez ovulace, jdu zase na vyšetření, chceme navštívit kliniku na Moravě
@nicol22 držím moc palce, ať je všechno v pořádku 🍀🍀🍀
Tak jsem byla dneska pro jistotu na gyndě v nemocnici, měla jsem hrozný bolesti v podbřišku...vzali mi krev a HCG bylo dneska 240...sice roste ale doktorka mi řekla, že to vidí spíš na spontánní potrat a ani mimoděložní nemůže vyloučit...

@nicol22
@alik20 drzim vam palce holky 🙏🏻 Budu sledovat jak ste na tom🥰☺️