IVF v březnu
Ahoj holky, je tu někdo, kdo teď v breznu začíná se stimulaci? Nebo už stimuluje?🙂
@denicl Dekuju. 😊 U nas v Anglii (Cheshunt - sever Londyna). Paty cerstvy transfer, zamrazeneho jsme nikdy nic nemeli. Kolikaty je pro tebe? Hlavne musis byt pozitivni. 😋 Taky se bojim, ale musime doufat. Tridenni, dve ze ctyr embryi se zacala opozdovat a byla horsi kvality, tak mi je tam obe dali dneska uz.
@evawest pro me je to 3.ivf po druhe čerstvý transfer. Prvně mi zaváděly krasnou jednickovou blastocystu,ale neuchytila se. Tak snad ted uz se chytí bojovnicek. Jsem uz nervozni..jsem i trochu nastydla..tak snad to nebude vadit. Bojim se toho plného močového měchýře,dojizdime cca 3,5 hodiny a na wc chodim minimalne třikrát za jizdy😂tak to budu muset posledni hodinku drzet zuby nehty. Ti zavadeli celkem brzo,v Brně to nedoporucuji,pry az 5.-6.den. Drive pry do dělohy nepatri,ale zase některé holky otěhotněly i s tříděním..
@denicl Promin, ale co to je za blbost, ze drivejsi embryo do delohy nepatri? 😂 Jak asi otehotnis prirozene? Jasne, muze byt jeste treti den ve vejcovodu, ne uz v deloze, ale i tak si myslim, ze telo je to nejlepsi prostredi, kde muze embryo byt. Rozhodne lepsi nez miska v inkubatoru. 👍
V Anglii delaji transfer druhy, treti nebo paty den, zalezi na poctu a kvalite embryi. My jsme meli transfer v den 5 jednou nebo dvakrat, ale vzdycky to byly moruly nebo zpozdene blastocysty a kvalita taky nebyla spickova. V druhem cyklu jsme ze 6 vajicek meli jedine embryo, takze nebyl duvod cekat a slo zpatky v den 2. Pak tam byl i nejaky den 3, jako ted. Ja mam vzdycky po odberu vajicek prd kapacitu a taky chodim porad, a to jezdime jen cca 40 minut. Me rekli jit na zachod hodinu pred transferem a pak vypit aspon pul litru. Pri tretim transferu me sprdli, ze nemam mechyr plny dostatecne, tak pri ctvrtem jsem tomu chtela predejit a oni meli 30 minut skluz. 😒 bolesti jsem lezla po zdi, ale vydrzela jsem to. Pry bych ale nebyla prvni, co pocurala pana doktora na sale. 😂
ahojky holky, ráda se k vám přidám.. jsem dnes po punkci vaječníků, odsavani přebytečné vody díky ohss. bylo to jedno s nejmíň snesitelnych zážitků v caru.nicmene to mám za sebou. i přes to že se mi rozjel syndrom už při stimulaci. jsme ET absolvovali s jedním embyem. jsem 3ti den po vložení. a moc se modlím a doufám že se ohss ne zhorší... máte někdo podobné zkušenosti?
@bajuna13 Ahoj, ja jsem taky treti den po transferu. Ten byl treti den po odberu vajicek. Dve embrya. Taky jsem mela trochu tekutiny za pravym vajecnikem pri stimulaci, ale nastesti se to nerozjelo. Kdyby to ale bylo horsi, tak by nejspis embrya zamrazili a pockali byste, ne? Snad se to bude jen zlepsovat. 😉
@evawest.ahoj. děkuji. no dvě jsme zamrazili. ale dr. náš spíš přesvědčila, že se to v tobě ohss lépe uhnzduje. že máme vysokou šanci. tak jsem to riskla, i za tu cenu, že bych v té nemocnici musela být. tak jsme na to stejne. já akorát pátý den po odběru vajíček. hlavně že je ti dobře. 🙂🙂
chci se zeptat, za prvé. Po jaké době můžete mít ET sex? to co dneska do mě strkali vše, pak nechápu proč by být nemohl.🙄 za druhé... zitra to mám dostat, a přenos jsem měla v sobotu. je to strašně krátká doba na uhnizdeni.. víte někdo? a za třetí jaký prášek je možný si vzít na bolest?

Ahoj holky,tak jak pokračujete a jak se cítíte ?já jsem dneska týden od ET. jediný co je tak mě začínají pobolivat prsa z boku a ze spoda.vcera mě občas pichlo v podbřišku ale takové jiné píchnutí.bricho mám tak trochu nafouklé a když si na něj zatlačit tak je to nepříjemné.