IVF v červnu 2019
Ahoj Holky ,
Jdete taky někdo na viď v červnu
Ahojte. Ja som zrovna dnes bola na opu. Ale transfer bude az dalsi mesiac.
Já jdu na opu v pátek, jsem z toho trochu nervózní. Jak to probíhalo? Vše ok? Budu moc držet palečky aby to vyšlo 🙂
@silviefs Samotne opu bolo v pohode, narkoza kratka, ale teraz je to celkom mazec ta bolest, nemozem sa ani narovnat. Ale nechcem ta strasit, ja som tam mala celkom dost folikulov plus vacsiu cystu, vydolovali z toho 12vajiciek. V piatok drzim palce 🙂 na kolko folikulov to vyzera?
Já byla dneska na 1 ultrazvuk.A řekli že mám 6 vajíček zatim 3 asi 15 až 18 mm a ty zbylé 3 jsou malé.
A v pátek znova na ultrazvuk.
Holky kolik si nechate zavést vajíček 1 nebo 2?
@bambulka247 no mam na jednom vaječníku 8 a na druhem 7, největší byl 16. Na sonu jsem byla v utery. No zatim vsechno snasim v pohode. Z injekci jsem akorat unavena a trochu me tlaci podbrisek. Pani doktorka se vzdycky usmiva ze jsem porad vesela, tak jsem ji minule rekla ze se snazim, brecet mi nepomuze. 😊
Ahoj, já jsem byla ve čtvrtek na mém druhém ketu, snad to vyjde 😊
@teachandlive držím palce 🙂
@bambulka247 no tak mě vydolovali 8 vajíček, včera nám řekli, že se vyvíjí 4, dneska že 2 embrya jsou vhodná k přenosu. Narkóza byla v pohodě,jen jsem po ní jako vždy brečela. 🙂 Zítra jdeme na transfer, tak se modlím aby to vyšlo.
Ja byla v pondělí vydolovali 5 vajíček, dnes volali a 4 se vyviji.A v sobotu jdu na transfer, tak se také modlil aby to vyšlo.
@lujana0 woow tak at štěstí stojí při tobě 🍀🍀
@silviefs děkuju, I já tobě 🍀🍀🍀
Ahoj tak dneska jdu na 1 ket tak doufám, že se zadari 😁
@silviefs Tak uz mas sampiona u seba? 🙂 drzim palce nech sa zakusne a nepusti. U nas to dopadlo blbe, oplodnili sa nam iba 4vajicka a do tretieho dna sa prestali vyvijat. Nikto nevie kde je chyba :(
@bambulka247 tak nam z 8 vajicek oplodnili 4, druhý den se vyvyjeli uz jen dve a dneska kdyz jsme sli na transfer tak ze je jen jedno. Tak mu držíme palce aby se drzelo a vyvjelo.
@bambulka247 urcite to vyjde priste. A kde u vas nasli problem, ze jdete na ivf?
@silviefs u mna pcos bez ovulace a manzel trochu horsi spermiogram.
@teachandlive Držím palce
@bambulka247 Držím ti palce na další pokus, moc dobře tohle znám neboj, Zadaří se. 😊
@miralia dakujem 🙂 my uz jedno dieta mame z prveho ivf, tam to bolo teda tiez tesne, zo 17vajiciek jedna blastocysta, nastastie ta najsikovnejsia 🙂 ale chceme surodenca.
@bambulka247 Ty brďo, tak to pěkné vyšlo 😊 Určitě se Zadaří i teď. 😊
Chcem sa spýtať, aké ste mali HCG na 14den od vkladu ?
Boli ste aj na sone ? Dalo sa vidieť už či ešte nie ? .
Ďakujem za vaše príspevky. Držím nám všetkým päste!!
Je to príspevok jednej známej, žiaľ na slovenskom koni jej nikto neodpovedal 😦
@laxxvita Ja som mala 14.den po ket hcg z krvi cca 1400, na utz som bola.myslim tak za 3 dni a vidno bol gestacni vacek, srdicko asi 6.tt.
@bambulka247 ďakujem❣️, si zlatá.. hneď jej to prepošlem, je chuda v strese
@laxxvita v strese kvoli comu? Nech sa raduje 🙂

@lujana0 Ano my taky jdeme