IVF v červnu 2019
Ahoj Holky ,
Jdete taky někdo na viď v červnu
@teachandlive Já jdu ve středu 🙄
Držím palce ať to dopadne 😏
@miralia asi to dopadlo 🙂 jsou tam // 🙂 a začínají nové strachy 🙂 ale mně je 25 a kromě pco nemám jiný problém 🙂 tak snad to bude ok 🙂
Ahoj tak dnes jsem byla pro šampióna.
Ze 4 byl nejlepsi tak doufám že se zadaří.
@teachandlive Jeee, tak to je super, to mě potěšilo. 😊 Vše bude ok. 😊
Holky jak jste dopadly
@teachandlive Super moc gratuluji, přeji hodně štěstí ☺, zdraví.
@teachandlive jee. moc gratuluju. hlavne hodne zdravicka.😊
@teachandlive velká gratulace 👍😁
@teachandlive ahoj kolikátý den si měla transfer a nesplnila jsi?Bolesti nějaký a tak neco
@lujana0 ahoj, transfer jsem měla 5denni expand. blastocystu 16. den po začátku cyklu, žádné bolesti, žádná, vůbec žádná krev. Ale to bylo i minule, když test zůstával snehobily, určitě to není záruka úspěchu. Byla jsem jen unavená, ale to mohlo být cimkoliv. Prsa a břicho mě začaly bolet až teď, tak po 2 týdnech.
@teachandlive To věřím, taky bych nevěřila, ale buď šťastná a užívej ten nádhernej stav.
@teachandlive moc ti to preji, uzivej si to. ☺️ Ja zacala tak moc spinit ze uz je asi jasny ze nic, meli jsme jen jedno embryo tekze si to dame cely znovu.
@silviefs děkuju, já to přeji tobě! Všechny si zasloužíme miminko. Snad se to podaří všem. Věř tomu, že se může všechno ještě vyvrbit dobře. Jinak teda cítím s tebou, protože já bych to podruhé podstoupit nedokázala. Napoprvé mi vzali 47 vajíček a měla jsem hyperstimulační syndrom jako prase.

@teachandlive dekuji