IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@eevvaa tak to jsi šikovná a já zavidím, už to chci mít také za sebou...
Teď jsem si šla koupit svačinu, NEVÍM JAK SE TO STALO, přinesla jsem si 2 zavináče. 🙂
@eevvaa tý jo takových vajíček!Hele,Velikonoce už skončily 😀 Držím palce ať se jich co nejvíc oplodní 🙂
@mardusenka30 paráda!!! 🙂
@irisi Já jsem 14 dní po ET měla HCG 630.
holky je možné píchat ten orgalutran pouze jeden den??pořád mě zaráží, že mám 3 stříkačky a aplikovala jsem jednu včera tedy 10 den stimulace???
@mardusenka30 ja mela 3 dávky
@mardusenka30 podle me bys ten orgalutran mela pichat do opu je o na to aby nepopraskaly foliky a nenastala přirozena ovu
@mardusenka30 dej klidový režim a s tím Orgalutranem si nedělej hlavu,vědí co dělají.
@ratatooy no jsem z toho zmatená, a nevím zda tam raději nemám zavolat☹
@mardusenka30 z druhé strany je to divné,když máš tak velké folikuly,jak píše Rat,je to látka která zabrání předčasnému prasknutí(ovulce).Co takhle tam zkusit zavolat?
@mardusenka30 POZDĚ,jsem pomalá.
@mardusenka30 a maš 3 a řekly ti jen o jedny?radši pro jistotu zavolej at maš klid
@dada074 volala jsem a prý to tak být má, tak uvidím, lepší se zeptat než udělat něco špatně...
@mardusenka30 tak je to dobře aspon seš si jistá
@ratatooy tak to je super,a ta žravost tě za čas přejde 😅 Hlavně,že jste v pořádku,kdy máš další UZ?
@mardusenka30 přesně,vždyť jsou tam od toho.
@ratatooy já vím,četla jsem to,ale ja jsem oproti tobě pořádná vykopávka,a hlavně mi jich nikdy moc neměli.Na posledním UZ říkala,že tam vidí na každé straně 4 folikuly,které by měli být dobré,ale já jsem skromná holka,mě by stačili i dva,kdyby v nich byla kvalitní vajíčka. 😉
@mardusenka30 no není zač od toho jsme tady,no ne?
A kde je vůbec ten plašan s těma ZAVINÁČEMA????????????

@raaaadka asi do te doby puknu🙂