icon

IVF v dubnu 2013. Přidáte se?

dada074
5. bře 2013

Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!

ratatooy
24. dub 2013

@nikolav ahoj,ja sem vubec plnej močák nemela a vidíš😀

raaaadka
24. dub 2013

Dobré ráno všem!!!
Jakpak se dnes máte? 🙂 Já jsem od rána dost naštvaná, ale pracuju na sobě, aby se to zlepšilo. 😉
No blíží se úplněk, tak jsem vzteklá jak pes, asi to bude tím. 😠

akashka
24. dub 2013

@malinka_02 nene, hyperstimulak nastesti snad ne, ale mam nejak moc hlenu, ktery by pry branil uhnizďování a navíc mi zjistili nějaké trombofilní mutace, takže se prvně musí dořešit tohle na hematologii..

malinka_02
24. dub 2013

@ratatooy no spis ze bych nikam nemohla za kamaradkama a jet na chatu atd by me trapilo..

vendysch
24. dub 2013

@akashka Ahoj, mně taky zjistili na genetice nějaké trombofilní mutace - už dříve a proto se zvažovalo, jestli při stimulaci a snad i těhu píchat heparin, ale nakonec si to rozmysleli - ty hodnoty byly prý pouze hraniční.

janinafox
24. dub 2013

@raaaadka ahoj, tak to mam dneska stejné - nic me nebaví v práci, nejradši bych zalezla, kolegové dneska naštěstí zatím nic nechtěj 🙂 ale důvod k tomu nemám být naštvaná, ale je to tak 🙂 no ono to bude odpo lepší, snad... třeba to jsou už i ty hormony, od neděle jsem začala s gonalem, tak možná i to má trošku váhu....?

malinka_02
24. dub 2013

@akashka ty mutace ti zjistili az ted? To docela pozde..

Ja cekam u dr kvuli predoperacnim a je tu mraky nemocnych..krev berou do 8.30 a jeste nevylezla sestra aby mi dala zadanku..

malinka_02
24. dub 2013

@vendysch ono zalezi jakou mas a jestli homo nebo hetero ale meli by to vedet pred stimulaci..

raaaadka
24. dub 2013

@akashka
A jakého hlenu? jak to zjistili? Já mám zase občas tekutinu ve vejcovodu a to prý taky brání uhnizďování. Teď nevím, jestli mě pošlou na laparku na odstranění nebo ne. Prostě běh na dlouhou trať zřejmě. ☹

irisi
24. dub 2013

Dobré ráno všem,
holky já mám strach ☹.... poslední tři dny mám občas velké bolestivé křeče v podbřišku ....dnes jsem si dělala test a ta druhá čárka je slabší než z neděle....právě jsem přijela z krve a musím čekat do 10h než si zavolám pro výsledky.....bojím se že ta hodnota bude nižší než v pondělí 😕

go
24. dub 2013

@nikolav ja minule mela tak plny mocek, ze me lekar poslal zpet ze salu at se jdu trochy vycurat 🙂 . Tentokrat uz rikali , ze staci cca 2-3 kelimky 15min. pred a 30 min. po ET nas pousteji na WC. Ja tedy vydrzela lezet skoro hodku. V kazdem pripade s tim pitim zase tolik neprehanet 😀

alba1
24. dub 2013

@irisi nestresuj se... to vyjde 🙂 věřím tomu a přeju potom čím jsi si prošla o to víc 🙂

ratatooy
24. dub 2013

@malinka_02 no ja furt zapominam že ja sem mela ješte neomezeny vychazky🙂

ratatooy
24. dub 2013

@irisi to bude dobry uvidíš,právě že ty ruzny křeče sou spíš dobrá zpráva než špatná

ratatooy
24. dub 2013

@raaaadka ahoj tak dneska už testuješ?

irisi
24. dub 2013

@alba1 děkuju ti 😔 ... právě jsem na pochybách, že bych měla tolik štěstí ..... ale aspoň jsme zdolali další metu zahnízdění a hcg v krvi

pistalinda35
24. dub 2013

@nikolav mně jak volali z CARu,že mám přijet na transfer,tak řekli : vypijte doma sklenku vody a už nečůrat. Přišlo mi to nelogické,vždyť někdo může bydlet od kliniky 2hoďky a někdo za rohem. Na kliniku jsme dorazili o 20 minut dříve. Šla jsem se vyčůrat a vypila ani ne dvě decky vody. Měla jsem mít transfer ve 12:45 a byl nakonec ve 13:25h...muka vydržet.... po transferu ale jako zázrakem se mi nechtělo čůrat.... 🙂

pistalinda35
24. dub 2013

@irisi Držím moc palečky,aby to dobře dopadlo...

darkwitch
24. dub 2013

@irisi to bude dobre prckove se urcite jen tavrtavaji a kdyz je vysoke hcg tak se to ma testu projevuje blbe... neumi si s tim poradit 🙂

megie4
24. dub 2013

@irisi Neboj se 🙂 To bude určitě v pořádku,myslíme na Tebe! 😉 🙂

raaaadka
24. dub 2013

@ratatooy Říkala jsem zítra, ale ráno jsem si chtěla test udělat, ale říkám, nechci si kazit náladu, mám být celý den v práci a to by nebylo dobrý. Navíc bych si potřebovala chvíli pobrečet a to teda nechci v autobuse nebo v metru, takže vůbec nevím kdy testnu. Chce to psychcicky se připravit a pak to prostě počůrat a hotovo. 😒

dada074
autor
24. dub 2013

@raaaadka aby jsi se nezačala měnit,při tom úplňku 😉

raaaadka
24. dub 2013

@irisi Tak si kup víc testů různýho výrobce, jinak to neposoudíš. 😕
Ale ne, neutrácej, prostě počkej, určitě tam něco bude, já mít křeče, tak si pískám, nemám nic, vůbec nic. Ve mě se to prostě nechytlo.

dada074
autor
24. dub 2013

@raaaadka proč by ti ho odstraňovali když jsi těhule?
@irisi držím palečky a dej pak hned vědět.

vendysch
24. dub 2013

Holky já mám nejsilnější zážitek ze dne transferu ne to, že by se mi chtělo čůrat, ale že mám neustále strašný hlad 😀 Popadla mě tam taková "žravá" že jsem hodinu po transferu snědla vše, co jsem měla s sebou a zbývající hodiny, kdy jsem tam pobyla, byly protrpěné - pořád jsem si dělala čajíčky z automatu a nemohla ani číst časopisy, protože ve všech byly recepty s fotkama jídel 😠
Takže moje rada zní: na transfer hlavně hodně svačinek!!!
Mimochodem náš CAR doporučuje 3/4 hodiny po transferu ležet se spodní částí těla vyvýšenou (na tom polohovacím lůžku) a pak už si to můžete snížit do normální rovné polohy a nadále polehávat ještě minimálně 2-3 hodiny. Ideálně v CAR po transferu přespat až do druhého dne. Pak po snídani cestovat domů. Takže většina holek přespala, já taky.

dada074
autor
24. dub 2013

@malinka_02
@vendysch tak holky vědět by to asi měli před stimulací,ale u mě to zjistili až po 4 pokusu.Jinak já jsem na Clexanu od začátku stimulky do konce šestinedělí.

raaaadka
24. dub 2013

@dada074 Jak to myslíš? Ráno jsem vynadala manželovi, že přidělal křivě plot, ale stejně za tím byl můj neúspěch v IVF. ☹

vendysch
24. dub 2013

@raaaadka Nemusíš testovat ráno - já mám desítkový test od GS (stál jen 36 Kč) a ten je super v tom, že se může počůrat kdykoli během dne - je to jedno a do jedné minuty máš výsledek.

dada074
autor
24. dub 2013

@raaaadka ty jsi trdlís,nemyslela jsem to zle o vlkodlacích to nebylo,ale tělo se přeci v těhotenství mění,no ne?Tak asi tak! 😉

raaaadka
24. dub 2013

@vendysch No já bych skočila do lékárny, jen co překonám stud, že si jdu ve svém věku kupovat test. 😀

Strana