IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
Dobré ráno všem!!!
Jakpak se dnes máte? 🙂 Já jsem od rána dost naštvaná, ale pracuju na sobě, aby se to zlepšilo. 😉
No blíží se úplněk, tak jsem vzteklá jak pes, asi to bude tím. 😠
@malinka_02 nene, hyperstimulak nastesti snad ne, ale mam nejak moc hlenu, ktery by pry branil uhnizďování a navíc mi zjistili nějaké trombofilní mutace, takže se prvně musí dořešit tohle na hematologii..
@ratatooy no spis ze bych nikam nemohla za kamaradkama a jet na chatu atd by me trapilo..
@raaaadka ahoj, tak to mam dneska stejné - nic me nebaví v práci, nejradši bych zalezla, kolegové dneska naštěstí zatím nic nechtěj 🙂 ale důvod k tomu nemám být naštvaná, ale je to tak 🙂 no ono to bude odpo lepší, snad... třeba to jsou už i ty hormony, od neděle jsem začala s gonalem, tak možná i to má trošku váhu....?
@akashka ty mutace ti zjistili az ted? To docela pozde..
Ja cekam u dr kvuli predoperacnim a je tu mraky nemocnych..krev berou do 8.30 a jeste nevylezla sestra aby mi dala zadanku..
@vendysch ono zalezi jakou mas a jestli homo nebo hetero ale meli by to vedet pred stimulaci..
Dobré ráno všem,
holky já mám strach ☹.... poslední tři dny mám občas velké bolestivé křeče v podbřišku ....dnes jsem si dělala test a ta druhá čárka je slabší než z neděle....právě jsem přijela z krve a musím čekat do 10h než si zavolám pro výsledky.....bojím se že ta hodnota bude nižší než v pondělí 😕
@malinka_02 no ja furt zapominam že ja sem mela ješte neomezeny vychazky🙂
@nikolav mně jak volali z CARu,že mám přijet na transfer,tak řekli : vypijte doma sklenku vody a už nečůrat. Přišlo mi to nelogické,vždyť někdo může bydlet od kliniky 2hoďky a někdo za rohem. Na kliniku jsme dorazili o 20 minut dříve. Šla jsem se vyčůrat a vypila ani ne dvě decky vody. Měla jsem mít transfer ve 12:45 a byl nakonec ve 13:25h...muka vydržet.... po transferu ale jako zázrakem se mi nechtělo čůrat.... 🙂
@irisi Držím moc palečky,aby to dobře dopadlo...
@ratatooy Říkala jsem zítra, ale ráno jsem si chtěla test udělat, ale říkám, nechci si kazit náladu, mám být celý den v práci a to by nebylo dobrý. Navíc bych si potřebovala chvíli pobrečet a to teda nechci v autobuse nebo v metru, takže vůbec nevím kdy testnu. Chce to psychcicky se připravit a pak to prostě počůrat a hotovo. 😒
Holky já mám nejsilnější zážitek ze dne transferu ne to, že by se mi chtělo čůrat, ale že mám neustále strašný hlad 😀 Popadla mě tam taková "žravá" že jsem hodinu po transferu snědla vše, co jsem měla s sebou a zbývající hodiny, kdy jsem tam pobyla, byly protrpěné - pořád jsem si dělala čajíčky z automatu a nemohla ani číst časopisy, protože ve všech byly recepty s fotkama jídel 😠
Takže moje rada zní: na transfer hlavně hodně svačinek!!!
Mimochodem náš CAR doporučuje 3/4 hodiny po transferu ležet se spodní částí těla vyvýšenou (na tom polohovacím lůžku) a pak už si to můžete snížit do normální rovné polohy a nadále polehávat ještě minimálně 2-3 hodiny. Ideálně v CAR po transferu přespat až do druhého dne. Pak po snídani cestovat domů. Takže většina holek přespala, já taky.
@malinka_02
@vendysch tak holky vědět by to asi měli před stimulací,ale u mě to zjistili až po 4 pokusu.Jinak já jsem na Clexanu od začátku stimulky do konce šestinedělí.

@nikolav ahoj,ja sem vubec plnej močák nemela a vidíš😀