IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@nikolav - mě doktorka po ET řekla, že sex až za 5 dní a do testu s ochranou.
Vana mě taky chybí, ale sestra do telefonu říkala, že klidně může být, jen nesmí být horká. Ale raději počkám do testu a pak případně co mi řekne moje doktroka. Protože co doktor to jiný názor....ale taky mi příšerně chybí :(
@malinka_02 no my toho teda taky moc nenaprcali, báli jsme se oba dva 🙂
@malinka_02 buď v klidu já měla před prvním 59 a u posledního tedy 6 pokusu co se malej chytil to bylo celých 74,šla jsem rodit a měla jsem 83kg a za půl roku po porodu jsem měla 62 a na těch se držím,tak že neboj po porodu to půjde dolů samo. 😉
@dvoranna ahojky to vypadá dost slibně 😵 juuuuu tak se těším na úterý a držím pěsti
@malinka_02 @pavlaru dá se prý dvakrát (možná víckrát ) změnit pobyt na neschopence, tak to by jste ty chalupy pokryly 😉
@nikolav holky ti určo odpovídali, ale na koupel na pěknou dobu zapomeň... jen sprchu
teda vy jste toho strašně moc napsali..... jdu Vás dočítat a postupně reagovat
@nikolav jo tak to by mě také zajímalo,no ze začátku by mě to ani nenapadlo,ale dostali jsme s manželem roční permici do aquaparku v Průhonicích a s malým bych docela jezdila.
Jo a holky musím vám napsat jaká jsem kráva,včera jsem vyrazila ke švagrové telefon v kapse abych byla mobilní kdyby něco potřeboval děda a co myslíte,že se nastalo?Ano správně telefon za osmičku 4 měsíce starý v prdeli,prostě paráda.Ještě že mám ty narozeniny 😀
@nikolav bazén myslím asi neva, ale šla bych jen po 12. Týdnu a to tam kde víš jistě že nic nechytnes, ideálně se slanou vodou nebo aspoň cisten ultrazvukem.. Ale já jsem na tohle hodně opatrná, i normalne chytnu v čistém bazénu infekci raz dva, takže se už koupu jen v moři a to bohužel není moc často...
@lussi prave.. Lepsi si to odpustit nez pak zase 3 roky cekat..
@dada074 jestli se k porodu dostanu 😀
@irisi my jezdime kazdy vikend kdyz je hezky vis..
@nikolav ty ses husta 😀 Ja bych ted po patek transferu do bazenu nevleźa, ani sex nebudu riskovat a ani vanu.. Ja resim i jak si myt vlasy abych bricho moc nenamahala.. Mam proste strasny strach abych cokoliv nepo.. Prece jenom prvni dite budu mit nejdriv ve 31 ..
@malinka_02 tak to mě nenapadlo 😀 s těma vlasama. Já nebudu riskovat nic. I když já bych to dítě teda měla ve 22 letech. Ale i tak. Posrat se může cokoliv v jakémkoliv věku.
@dada074 je tak to je teda pech!!
@nikolav ja si normalne myju hlavu ohla nad vanou , no a ted si leham do vany radsi..

@malinka_02 jistě. Já sex risku jen pokud bude vše ok a taky v pozdějším týdnu. Abych nic neriskovala. Přeci jen taky jsem neotěhotněla tak, že bych se otřela o chlapovi trenky 😀 a něco to stálo že.