icon

IVF. V kolika letech jste jej absolovaly?

luciebelohradska31
14. lis 2019

Ahoj holky je to sice ještě ve hvězdách ale chtěla bych vědět v kolika letech jste šly na umělé a jaký byl důvod? Podařilo se vám pak otěhotnět přirozeně? Měly jste kvalitní vajíčka a oplodnění. Já plánuji ivf už příští rok v létě bude mi 32 let tak bych chtěla znát vás názor kolik ivf jste měly a jestli se zadařilo ve vašem věku. Díky za odpověďi

hance89
•
14. lis 2019

Ivf jsem podstoupila v 29 letech, po 4 letech snažení.
Před ivf jsem jednou otěhotněla přirozeně, bohužel ne do konce. Pak už to nešlo. Nejprve jsme zkoušeli iui, hned první bylo úspěšné, ale zase jsme o to přišli. Po dalších x pokusech iui jsme to vzdali a šli do ivf.
Odebrali mi nějakých 21 vajíček z toho 8 zůstalo.
A až druhý pokus byl úspěšný.

teachandlive
•
14. lis 2019

Ahoj, já jsem byla v 25 po 6 letech snažení, na druhý ket se povedlo, jsem 27 tt.

lucik253
•
14. lis 2019

@luciebelohradska31 Ahoj ja jsem do IVF sla loni v rijnu a bylo mi 31. Odebrali 21vajicek, 8 nej embryi bylo.
Koncem rijna vlozili ale nechytlo se,pak listopad a zase nic ☹ dalsi vlozeni letos v breznu a chytlo se ale v 10tt prestalo bit srdicko 😓
Vlozeni ted v zari vyslo a zacinam 13tt,v pondeli mne ceka screening...hrozne se bojim aby to ted vse uz konecne vyslo

evawest
•
14. lis 2019

My jsme meli prvni cyklus v mych 26. Manzel je na voziku, takze u nas nemelo ani smysl cekat, zda se zadari prirozene. Nebo spis teda, hned od zacatku vztahu jsme nikdy nepouzivali ochranu a neotehotnela jsem. Manzel musel mit operativne extrahovane sperma. Sest pokusu s jeho spermiemi a mymi vajicky nevyslo, sedmy pokus s mymi vajicky a darovanymi spermiemi taky nevysel, coz poukazalo na nejspis spatnou kvalitu mych vajicek. Osmy pokus byl s darovanymi vajicky i spermiemi a ted jsem v 9.tt s dvojcaty. Je mi 30.

luciebelohradska31
autor
•
14. lis 2019

Wow holky děkuji moc vám držím palce a obdivuji vás za váši trpělivost já mám už jeden vejcovod snažím se o mimi teprve 5 tým měsícem ale nechci se snažit díl jak rok skrz můj věk první snažení mi trvalo 9 měsíců a byly to nervy teď mám strach aby se podařilo dala bych život za to mít aspoň jedno dítě zažít normální těhotenství

andrejkabarankova
•
Autor odpověď smazal
•
knoflikarka
•
14. lis 2019

Poprvé ve 27 letech, já jsem neměla menstruaci ani ovulaci sni po Clostilu, tak nebylo na co čekat. Na druhý pokus se podařilo, rodila jsem v čerstvých 29.

takyjedna
•
14. lis 2019

Prvni ve 26. Vysledek 5 kvalitnich embryi, otehotnela jsem pri druhem KETu. Duvodu k ivf bylo vic, mensi i na me strane, ale ten nejhlavnejsi neplodnost manzela. Druhe ivf ve 30ti. Vysledek 10 kvalitnich embryi. Otehotnela jsem pri prvnim KETu.

tulikiss
•
14. lis 2019

v 26 a vysel hned prvni pokus, problem byl u obou. a pak kdyz mel syn rok jsme si jednou rekli ze stejne prirozene neotehotnim a z toho mame dceru 😀 😀

veeev
•
15. lis 2019

Ahoj, my zacali chodit do CARu v mych 31 letech (partner 36 let) po 2 letech snazeni doma. Nejdriv jsme absolvovali 2x IUI, pak 3x IVF a 2x nativni cyklus (1x nebylo vajicko, podruhe bylo). Ani jednou se nic nechytlo a nikdy nezbylo nic na mrazeni. Pritel ma horsi spermiogram, ja PCOS...do toho jsme museli prelecit oba ureaplasmu (snad to pisu spravne), a ja pak brala jeste Medrol, protoze jsem mela protilatky proti spermiim.. Uz se v CARu zminovali o darcich, my uvazovali o adopci. Jela jsem do laznich, pak jeden nativni cyklus a nebylo ani vajicko, hned dalsi mesic dalsi nativni cyklus a ted jsem v 31tt. Nevzdavat se a porad verit. Jednou to fakt klapne 😊

janulaj93
•
3. pro 2019

První Ivf jsem podstoupila ve 23 letech z důvodu, že manžel je po rakovině varlete. Druhé ivf ve 26 letech

marselina
•
21. zář 2021

Dvě tehu přirozene, treti ivf ve 40letech a 5 měsících