icon

IVF v listopadu 2014

hanach111
20. říj 2014

Ahojte děvčata,v listopadu nás čeká první ivf ,přidá se někdo do diskuze?Máme krátky protokol jen se bojím těch injekcích.

ewicka
26. lis 2014

@smekalice já právě čekám, jak to všechno dopadlo 🙂 V pondělí jdu na krevní testy, ale už dnes jsem si dělala těhotenský test a byl krásně pozitivní! 🙂 🙂 🙂 tak snad se to všechno bude dál dobře vyvíjet budeme mít miminko. Kéž by 🙂 přeju vám hodně štěstí a ničeho se neboj.

smekalice
26. lis 2014

@ewicka jeeee, tak to je krasny, taky ti preju hodne stesticka, urcite to dopadne dobre a budes mit krasny miminko 🙂 jak ja ti zavidim, uz bych taky chtela mit aspon po ET a cekat jak to dopadne 🙂

ewicka
26. lis 2014

@smekalice No, to čekání mi na tom všem přijde nejhorší 🙂

smekalice
26. lis 2014

@ewicka to bude urcite i pro me, ale pak ten krasny vysledek, kdyz to vyjde 😉 a jak dlouho trvalo nez jsi dosla az k ET?? ja vubec nemam predstavu, co me ceka.

ewicka
26. lis 2014

@smekalice Manžel má v rodině genet.poruchu PGD u nás nebylo možné, tak nám rovnou řekli, že jako jediná varianta je dárcovské sperma. Po rozvažování jsme nakonec souhlasili a pak už to šlo samo. Vzali mi krev a čekala jsem než přijde MS. Pak jsem brala Proveru na stabilizaci cyklu a čekala jsem na další MS. Pak jsem si začala píchat diphereline na potlačení funkce vaječníků a pak k tomu Menopur na samotnou stimulaci. Jak jsem začala stimulovat, tak jsem co tři dny chodila na ultrazvuk a krev a cca za 14 dní byla punkce a 5 dní na to ET. Takže od začátku až do ET to byly cca 2 měsíce. Ale mám dlouhý protokol. Ty už víš jaký budeš mít?

falca1
26. lis 2014

Holky tak dneska jsem si volala, jak to vypadá. A z 9 odebráných - bylo použitelné jen 5 a z těch pěti se vyvíjí 3. Takže v pátek si pro jednoho bojovníčka jdu 😀 .

ewicka
26. lis 2014

@falca1 Krásný tři 🙂 V pátek budu moc držet pěsti!!!

falca1
26. lis 2014

@ewicka díky, doufám že bude vítěz😀

hanach111
autor
26. lis 2014

@falca1 mooc držim palce.

hanach111
autor
26. lis 2014

@ewicka kočeno moc moc gratuluji ja budu testovat zítra ale jelikož trochu krvácím tak si myslim že se šupinkaneuchitila no uuvidim mysli na nás.

aanisekk
27. lis 2014

Ahoj holky, od ET se mi postupně nafukuje břicho:( jsem jak pučmeloun, ani se nevejdu do kalhot:( bolí to a nějak žádné babské rady nezabírají. Včera večer jsem vypadala jak na konci 5. měsíce:( Trochu se bojím, že je něco špatně:(

hnedoocka83
27. lis 2014

@aanisekk Také se mi z plochého břicha stala pěkná vanička. Ráno to ještě jde, ale večer vypadám jak v pátém měsíci. A lepší už to asi nebude. Teda doufám, že to lepší nebude 🙂 Mám krásné pozitivní testy, které jsou čím dál tím silnější, i když si myslím, že ta čárka už víc sytější být nemůže .-) Držím pěsti.

aanisekk
27. lis 2014

@hnedoocka83 to je paráda🙂 tak doufám, že se k nim také dopracuju🙂 pak by mi ta vana ani nevadila.... právě že jsem zvyklá na plochý pupík.... a tohle? :D no musím si počkat na test do 5.12. i když mi to přijde docela dlouho po ET... uklidnila jsi mě, docela jsem se bála...

hnedoocka83
27. lis 2014

@aanisekk Četla jsem, že to nafouknuté břicho dělá hodně Utrogestan, hajzlík jeden 🙂

aanisekk
27. lis 2014

@hnedoocka83 já už ho právě brala několikrát a nikdy nic.... ale přeci jen jsem těch hormonů do sebe tento měsíc narvala hodně

nektarinka_k
27. lis 2014

@falca1 ahoj! Já si taky zítra pro jednoho pojedu 😉 Měla jsem 8 použitelných, ale vyvíjí se jen 3! Trošku ve mě hlodalo, že bych nechala zavést 2, ale už jsem si řekla jen o jedno, tak je vlastně rozhodnuto 😉
Tak hodně štěstí! 😉

ewicka
27. lis 2014

@hanach111 Tak co? Od rána na tebe myslím!

catchulinecka
27. lis 2014

@aanisekk ahojk a kolik si mela vajicek? Protoze ja jsem bxla nedavno taky na ET a pri punkci mi odebrali dost vajicek a po Et se mi v podstate rozjel hyperstimulacni syndrom a vis proc? Protoze se zysovala hladina HCG 😉 10 den uz jsem to fakt nedavala to bricho a doktor mi rekl,at udelam test,byl pozitivni,ale mazala jsem do caru a mela jsem v brise 2 litry tekutiny a museli ji odsat,takze nic nepodcenovat...drzim pesti! 😉

aanisekk
27. lis 2014

@catchulinecka a kurňa, tak jdu volat.... měla jsem jich 13

aanisekk
27. lis 2014

@catchulinecka volala jsem do CAR, paní na recepci nezněla vůbec dobře a mám dneska dorazit a nebo na pohotovost:( no .... to se mi asi nepovedlo, je mi takhle už pár dní:(

hanach111
autor
27. lis 2014

@ewicka ahoj kočko bohužel na testu jen jedna / a tak jsem jela hned na krev a tam taky nic takže jedeme dál v út jdem na konzultaci tak jsem zvědavá co nám mudr řekne.

ewicka
27. lis 2014

@hanach111 To je mi moc líto... ale máš ještě mrazáčky, a ty ještě čekají na svou příležitost! Držím pěsti v dalších pokusech!

falca1
27. lis 2014

@hanach111 škoda, je mi to líto. Držím pěsti v dalším boji. Pokud máš mražáčky tak už to nebude takové náročné ani žádné injekce ani tolik UTZ. ☹

@aanisekk catchulinecka má pravdu - může to být i rozjetý hyperstimulační syndrom - to jsem měla při minulém IVF ale i při "jen" 9vajíčkách. Tak to bacha - měla jsem břicho v 2měsíci jako v 6. Jediné pozitivní je na tom to že to podporuje těhotenství. Ale já jsem měla tolik vody a přetočenej vaječník že mi ho museli vzít. 😠

catchulinecka
27. lis 2014

@aanisekk neboj se, to bude dobré, mně tak bylo taky několik dní, vlastně tak nějak cca 5 dnů než jsem šla na to odsátí, taky je samozřejmě možnost, že si člověk poradí sám a to je hodně pít a jíst bílkoviny a pak si jen hlídat, kolik z tebe jde ven močí v poměru kolik toho vypiješ...mně se ale zdálo, že se to břicho vůbec nelepší, tak jsem šla radši do CAR a zrovna mi odsáli tu vodu...promiň, nechtěla jsem tě vystrašit, nýbrž vlastně potěšit, že to bude nejspíš tím, že ti stoupá HCG 😉

smekalice
27. lis 2014

@ewicka tak to je celkem kratka doba ty 2 mesice 🙂 no ja jeste nevim nic, genetiku pritele jsme resili uz na jare a ted teprve jsme se rozhodli, ze uz chceme miminko, takze nam vzali krev v listopadu a ted na zacatku prosince si jdeme pro vysledky a tam nam reknou co se bude dit dal, jeste resime koupi domecku, tak doufam ze v lednu nejpozdeji v unoru uz zacnu stimulovat, ale zalezi jaky mi daji protokol, jak jsi to mela s neschopenkou??nechci aby v praci neco vedeli a chodit co 3 dny na ultrazvuk by mi asi taky neumoznili

ewicka
27. lis 2014

@smekalice Pracuju na služby a ještě ke všemu si můžu vyškrtat, kdy ty služby nechci, tak jsem všechno zvládla bez neschopenky. Ale jen díky tomu, že to takhle u nás funguje. Ale jinak se to stejně profláklo. Jsou zvyklí, že jsem 500% výkonná a teď, když to nemohlo být, tak hned že mám rakovinu nebo že jsem těhotná. Ale máme super kolektiv, tak to je v klidu. Držím pěsti, aby vše dopadlo, jak si přejete a v domku už jste byli tři 🙂

veronikav31
27. lis 2014

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Před 14 dny jsem absolvovala ET, od neděle 10. den od et mám pozitivní test a včera jsem byla na krvi, kde mě bylo potvrzeno HCG 300, zítra jdu znovu na krev, tak snad bude stoupat, uvidíme. Do caru jsme šli kvůli třem přirozeným neúspěšným těhu...

aanisekk
27. lis 2014

@falca1 tak uf.. podle ultrazvuku to vypadá dobře, pro jistotu ještě zítra na krev. Jo a pan primář rád vtipkuje.... mám si koupit větší kalhoty... a jak říkáš, je to dobré znamení, tak snad bude ...

aanisekk
27. lis 2014

@catchulinecka jsem ráda, že si mě vyděsila, díky tomu jsem konečně zavolala do CARu a nechala se prohlédnout... má radost i muž, protože ten mě prudil o telefonát několikrát denně. Ultrazvuk vypadá dobře, ještě zítra krev a příští týden zas kontrola.

catchulinecka
27. lis 2014

@aanisekk tak dej určitě vědět jak dopadneš na krvni, držím pěsti!

Strana