icon

IVF v listopadu 2014

hanach111
20. říj 2014

Ahojte děvčata,v listopadu nás čeká první ivf ,přidá se někdo do diskuze?Máme krátky protokol jen se bojím těch injekcích.

nektarinka_k
8. pro 2014

@donia ty jo, tak to jsem myslela, že budeš mít víc možností 😲

nektarinka_k
8. pro 2014

@annna79 ahoj! Do CARu jsme začali chodit v červnu. Ještě jsme zkoušeli IUI a teď mám za sebou 1. IVF. Čeká se na schválení od pojišťovny, které trvá 14dnů po podání žádosti. A doplácela jsem cca 6tis na stimulační léky a pak za nadstandartní metody cca 16 tis.

katerina37
8. pro 2014

@donia zkus cinskou medicínu, já na ni nedám dopustit, na vysoký tlak behem tehotenství nebo mimo neho mají bylinky které se můžou i behem těhu. Jmenují se Rozpletení zamotaného klubíčka, ale raději napiš MUDr. Hoffmannovi, ať máš jistotu, těch možností je několik.

arciklip
8. pro 2014

Tak dneska 5den a 4 blastocysty.....dvě dali do mě a dvě máme zmražený 🙂 tak ted jen čekat 14dní,jak to dopadne 🙂)

nektarinka_k
8. pro 2014

@arciklip tak držím palce! A ty fotky jsou dost dobrý! 😉

arciklip
8. pro 2014

@nektarinka_k Děkuji 🙂 měli jsme celých 5dní příštup a sledovat jak vše roste a bylo to fajn 🙂

annna79
8. pro 2014

@nektarinka_k
Když si necháš zamrazit vajíčka a povede se tak se platí také za to zmrazení.A když se nepovede a máš zmrazení tak druhý pokus stojí stejně jako ten první,?

falca1
8. pro 2014

nektarinka_k
8. pro 2014

@falca1 ahoj! Co je? Negativní test? Nebo jen špatná nálada? Já se pořád dřžím,ještě jsem netestovala, ale jen proto, že mám strach z výsledku... ☹

nektarinka_k
8. pro 2014

@annna79 když ti zbydou oplodněná vajíčka na zamrazení, tak se připlácí. Nám nic nezbylo, tak nevím kolik. A když by se nepovedlo, tak KET už není tak náročný jako celé IVF, ale s tím nemám zkušenost, tak přesně nevím...

nektarinka_k
8. pro 2014

@arciklip a jak jste na ně koukali? Nějak přes internet? Slyšela jsem o tom, ale jen okrajově...

falca1
8. pro 2014

@nektarinka_k no špatná nálada z negativního testu ☹

nektarinka_k
8. pro 2014

@falca1 Tak třeba je ještě brzy...? Četla jsi příspěvek od @ink ve skupině IVF asist. reprodukce?? 11.den po KET testovala a nic a za 3 dny dálnice 😉
my už jsme asi dýl, že teď jsem to nějak popletla... ☹

donia
8. pro 2014

@katerina37 diky za tip. Ty mas nejaky kontakt na toho Dr. Hoffmanna?

katerina37
8. pro 2014

@donia no nevím jestli tu můžu dělat nějakou reklamu, tak to napíšu takhle. Zadej do vyhledavače MUDr. Hoffmann patentní medicína. Má tam test dobrý jazyk, tak vypln dotaznik, ráno hned jak vstanes vyfot jazyk, nesmís pred focením nic jíst ani pít. Ten přilož k dotazníku a do poznámky mu napiš to co tě trápí, - vysoký tlak a že bys chtela otehotnět, atd. Tak zhruba do 3 dnů ti odpoví na tvuj email, kde ti napíše co se v tvém těle deje, že más takové potíže. Ale půjde o důvod energetický, např. zablokovaná energie jater utiskuje energii sleziny. Podle toho ti doporučí přesne na míru bylinky a stravu. To vsechno je zadarmo.
Pak uz záleží na tobě, bylinky se dají koupit přímo na jeho stránkách nebo v prodejnách zdravé výživy.
Doporučuju spolu s bylinkama dodržovat doporučenou stravu, protože nástup účinku je mnohem rychlejší a tělo se rychle dává do pořádku.
Mně už čínská medicína pomohla mockrát a i manželovi a to byl na všechno skeptický a neuznával nic jen klasickou medicínu. Tak držím pěsti.

annna79
9. pro 2014

Zdravím,
nevíte jestli po hysteroskopii může být sex hned?Po laparce nám to doporučovali ,bylo tedy první po 16 dnech.
Teď mám jít na hyst.na kontrolu dělohy zda tam nic není ,ale chtěla bych to ještě letos zkusit.Plodný den dle MS má být 19.12.Má někdo zkušenost?děkuji

arciklip
9. pro 2014

@annna79 Zamrazí se hned v den kultivace-dání embryi dovnitř (pokud zbudou). Nám zbyli 2,tak jsme je dali zamrazit a stálo nás to 4tísíce na jeden rok s možností prodloužení opět za nějaký příplatek.
Ale nevím kolik stojí pak,když se nepovede a rozmrazí :-/

arciklip
9. pro 2014

@nektarinka_k : Chodíme do Unica Brna a dali nám naše udaje na přihlášení k nim na stránky do zony pacienti a tak vždy každy den dopoledne vkládali stav a kolik jich je atd. Takže já každý ráno furt koukala,kdy už to tam naskočí 😀 😀

nektarinka_k
9. pro 2014

@arciklip to chápu, žes každý den koukala, já bych taky furt koukala 🙂

ewicka
9. pro 2014

@falca1 To mě mrzí.. a kolikátý den jsi testovala? Jak píše @nektarinka_k , to ještě nemusí nic znamenat...

falca1
9. pro 2014

@nektarinka_k
@ewicka holky, bohužel testovala jsem i dnes 11den, já vím že to nemuselo nic být ale začala jsem normálně špinit a teď už normálně krvácím a furt test bílej ☹ . Zítra jdu na krev takže budu vědět definitivně. Jinak ale máme posledního zamraženého a je to naše poslední IVF. Tak jsem z toho hotová 😖

ewicka
9. pro 2014

@falca1 To je mi moc líto... ☹ To už je třetí IVF, že? Ale máš ještě jedno zmražený, tak ještě naděje je. Myslím na tebe...

annna79
10. pro 2014

Tak v pátek jdu na hysteroskopii a snažení prý za měsíc ,říkal gynekolog.Jsem smutná,myslela jsem,že na Vánoce to vyjde.Držím všem palečky.

nektarinka_k
10. pro 2014

@falca1 tak to mě mrzí! Ale aspoň máte ještě jednoho mrazáčka. A víš co? Já taky včera testovala a nic, ale pořád doufám, že je ještě šance...

hnedoocka83
10. pro 2014

Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole v CARu a vše je v naprostém pořádku. Bublinky dvě, což nás všechny překvapilo, protože ta naděje, že se uchytí obě embrya, byla u nás 3%. Konce prosince nás čeká další kontrola, kde by už měla být vidět srdíčka.

falca1
10. pro 2014

tak holky krev je negativní to je prostě už na 100% ale zítra začínám lepit náplasti a jedu rovnou na KET tak jsem teda doooost zvědavá jestli to ten mrazáček zvládne.

arciklip
10. pro 2014

@nektarinka_k a kolikáty máš den testovat?Já až 22.12...to bude 14dní...

ewicka
10. pro 2014

@falca1 Teda to je rychlovka! Ale zase jaký čekání, že jo. V Heliosu mají statistiku úspěšnosti čerstvých a zamražených embryií a ty zamražený na tom nejsou o nic hůř! Držím pěsti!!!

@hnedoocka83 Moc moc gratuluju. Dnes v noci mě vzbudila šílená bolest, tak jsem hned ráno jela do CARU a utz v pořádku, to prý pořád zlobí ten posranej hyperstimulák. A už tam hezky tlouklo srdíčko 🙂

hnedoocka83
10. pro 2014

@falca1 Teď to vyjde, určitě! Všichni tu na tebe myslíme a držíme palce.
@ewicka Já jsem se pořádně dala do pořádku po odběru vajíček a transferu až teď. Když už konečně břicho splasklo, nemám bolesti a můžu se i zhluboka nadechnout, tak přišli celodenní nevolnosti. Ale to k těhotenství prostě patří. Do IVF bych ale už nikdy nešla. Nezvládla jsem to psychicky a ani fyzicky. Ještě, že to nakonec dobře dopadlo. Tak hodně zdraví přeji 🙂

katerina37
10. pro 2014

Ahoj holky, ty jo, to je novinek 🙂

@ewicka moc gratuluju k srdícku, takže je tam jenom jeden mimíšek?

@hnedoocka83 gratuluju ke dvou miminkám, to je skoro zázrak, když byla sance jen 3%, hlavne at jste v porádku a mimiska krásně rostou 🙂
@falca1 to mě mrzí že to nevyslo, ale moc ti držím pěsti na další pokus 🙂

No jinak já už jsem v 10 týdnu, letí to jak blázen. Dneska mě přišly těhu kalhoty, protože uz me vsechny normální tlací na brichu, i ty co mám super bokovky a jsou hodne nízko. Dneska me videla mamka a rikala, ze mam bricho tak na 5tý mesic. Docela se toho desím a doufam, že se to nejak srovná, protože si to bricho v 9 mesíci nedovedu predstavit. Jestli je to pořád tema hormonama pri stimulaci? nevím, asi se na to zeptám gynekoložky, až půjdu na kontrolu.
Holky mejte se krásně, pa

Strana