icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

zdenka35
16. srp 2014

@delfi75 Dekuji,jsem rada,ze na me myslis 😉 tak s tou dna nevim ale na imunologii v Praze manzelovi vysetrovali spermie a vim ze ma na spermiich nejake ty protilatky ASA ted vse nevim presne 🙂 ale pul roku beru prednison a mame pul roku styk jen s kondomem a stejne se zas nepovedlo 🙂 Volala jsem co centra sestra ze mam prijet az ve stredu a vubec nemluvila ze me budou brat krev!Myslim ze kdyz mam MS nemaji duvod nebrat krev kdyz to cele absolvujem i platime ☹ mam vysadit leky a tvrdila i Prednison,ale to neudelam,bez doktora jen ze ona rekla a porad si rikam co kdyby,i zazraky se deji a clovek nikdy nevi 🙂

lavinka
16. srp 2014

Ahoj holky, držím vám palce a všem vám to moc přeji. Já si píchám už třetí den injekce a čtu vaše komentáře, protože nevím co mě čeká. Jen doufám že mi nebude po těch injekcích moc špatně, protože musím chodit na denní a noční směny v nemocnici 😒

ferginka
16. srp 2014

@lavinka tak mě třeba po injekcích vůbec nic nebylo, taky jsem chodila na noční 😉 Až teď ke konci, jak je tam těch folíků více a jsou větší, tak cítím podbřišek, jinak ok 🙂 Ale každá jsme jiná............

lavinka
16. srp 2014

@ferginka děkuji, já moc nesnesu bolest a jsem mírně hysterická, proto se ptám 🙂

delfi75
16. srp 2014

@lavinka ahoj, jsou to opravdu jen tlaky v podbřišku v posledních dnech...ale hodně pít...

delfi75
16. srp 2014

@ferginka ahoj, v pondělí pěknou a kvalitní úrodu!!

delfi75
16. srp 2014

@zdenka35 na tu krev bych se šla v pondělí a až pak vysadila léky...

pbuc
17. srp 2014

Holky tak ja taky nic, ve ctvrtek pujdu na krev , ale je mi jasne jak to dopadne. ☹

delfi75
17. srp 2014

@pbuc ahoj, cože? ??to není možné :(

pbuc
17. srp 2014

@delfi75 Bohuzel je ☹ , tento mesic nam proste neni prano.

delfi75
17. srp 2014

@pbuc to mě mrzí :( máte sněhuláčky?

pbuc
17. srp 2014

@delfi75 jo to mame 5, dekuji co se da delat.

delfi75
17. srp 2014

@pbuc ale počkej až na krev ...však uvidíš ...

zdenka35
17. srp 2014

@pbuc To jsme teda dve 😠 porad mam klasicke mesicky od patku,do centra mam jit az ve stredu,o krvi nerikala,mam tam byt v poledne, i chtela at vysadim leky,ale beru je a zitra si dojdu sama na krev ☹

zdenka35
17. srp 2014

@pbuc mame jen 2 mrazacky ☹ a nejsou ani 8 bunecne,to je krasne ze jich mate 5 🙂

zdenka35
17. srp 2014

@delfi75 Pujdu jako samoplatce,protoze sestra v car me jen stroze rekla at vysadim leky a po mesickach kontrola co a jak dal,ani se neptala jak silnou MS mam a zda jsem si delala test 😠

vikiza
17. srp 2014

Ahoj holky, tak dnes jsem 10. den po ET a zkusila jsem si udelat test - uplne bilo, bez naznaku ducha. Samozrejme hysterie, ac jsem si rikala, ze to zatim davam, ale toto me dostalo. Priplatili jsme si, za co mohli, embrya byla kvalitni, ja pry taky dobre pripravena + HSS. Jeste doktor rikal, ze je zbytecne dat 2 embrya, ze je velka sance, ale stejne jsem je dala a ono NIC :( Jeste manzel me zdrbal, ze jsem testovala driv, ale uz jsem mela spatne tuseni.

ferginka
17. srp 2014

@pbuc to je mi líto, ale je aspoň fajn, že máte mrazáčky 😉

ferginka
17. srp 2014

@vikiza chjooooo, je toto možné......kurňa holky ☹ Moc mě to mrzí ☹
Ale třeba je ještě brzo, ne?

vikiza
17. srp 2014

@ferginka
Myslis ? Ale ze by tam nebyl ani duch ? 😒

ferginka
17. srp 2014

@vikiza to nevim, ale zase si nemyslím, že je to nemožné........

ferginka
17. srp 2014

@vikiza jaký jsi měla test?

delfi75
17. srp 2014

Holky, to není možné, že všechny :(

pbuc
17. srp 2014

@vikiza To me moc mrzi, a nevis jak je to s ket v unice? Zkus jeste testnout za 2 dny a uvidis. Ja jsem se dneska taky slozila, uplne me tresti hlava z toho breceni a nervu. ☹ Kdy bys mela jet na krev? Ja pojedu ve ctvrtek

vestkyna
17. srp 2014

ahoj holky, ja som bola v Brne na KETe 5 denneho embrya v piatok 8.8, test na 8. den rano po KET negativny, ale v nervozite som ten test vytiahla z mocu skor nez som mala (nebol ani 5 sekund). Nateraz som si zakazala testovanie, aspon do zajtrajsieho rana (to bude den 10). Inak nemam ziadne priznaky, fyzicky sa citim uplne normalne a to ma znervoznuje. A to cakanie je strasne! Prajem moc stastia a zdrave embrya vsetkym, ktore sa snazia.

delfi75
17. srp 2014

@vestkyna to je ještě brzy, po KETu se má testovat později ...vydrž!

ferginka
18. srp 2014

Tak já už čekám na pokoji, asi v osum bych mela jit na tu punkci........trochu se i bojím, jak mi bude až se vzbudím......

pbuc
18. srp 2014

@ferginka Urcite to dobre dopadne, hodne stesticka

pbuc
18. srp 2014

@zdenka35 Jo skoc si sama na krev at mas jistotu, ja pujdu ve ctvrtek tak jsem zvedava co a jak bude.

vikiza
18. srp 2014

@ferginka
Měla jsem test Dr.Max 😒

Strana