IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
Ahoj holky, držím vám palce a všem vám to moc přeji. Já si píchám už třetí den injekce a čtu vaše komentáře, protože nevím co mě čeká. Jen doufám že mi nebude po těch injekcích moc špatně, protože musím chodit na denní a noční směny v nemocnici 😒
Holky tak ja taky nic, ve ctvrtek pujdu na krev , ale je mi jasne jak to dopadne. ☹
Ahoj holky, tak dnes jsem 10. den po ET a zkusila jsem si udelat test - uplne bilo, bez naznaku ducha. Samozrejme hysterie, ac jsem si rikala, ze to zatim davam, ale toto me dostalo. Priplatili jsme si, za co mohli, embrya byla kvalitni, ja pry taky dobre pripravena + HSS. Jeste doktor rikal, ze je zbytecne dat 2 embrya, ze je velka sance, ale stejne jsem je dala a ono NIC :( Jeste manzel me zdrbal, ze jsem testovala driv, ale uz jsem mela spatne tuseni.
Holky, to není možné, že všechny :(
ahoj holky, ja som bola v Brne na KETe 5 denneho embrya v piatok 8.8, test na 8. den rano po KET negativny, ale v nervozite som ten test vytiahla z mocu skor nez som mala (nebol ani 5 sekund). Nateraz som si zakazala testovanie, aspon do zajtrajsieho rana (to bude den 10). Inak nemam ziadne priznaky, fyzicky sa citim uplne normalne a to ma znervoznuje. A to cakanie je strasne! Prajem moc stastia a zdrave embrya vsetkym, ktore sa snazia.
Tak já už čekám na pokoji, asi v osum bych mela jit na tu punkci........trochu se i bojím, jak mi bude až se vzbudím......

@delfi75 Dekuji,jsem rada,ze na me myslis 😉 tak s tou dna nevim ale na imunologii v Praze manzelovi vysetrovali spermie a vim ze ma na spermiich nejake ty protilatky ASA ted vse nevim presne 🙂 ale pul roku beru prednison a mame pul roku styk jen s kondomem a stejne se zas nepovedlo 🙂 Volala jsem co centra sestra ze mam prijet az ve stredu a vubec nemluvila ze me budou brat krev!Myslim ze kdyz mam MS nemaji duvod nebrat krev kdyz to cele absolvujem i platime ☹ mam vysadit leky a tvrdila i Prednison,ale to neudelam,bez doktora jen ze ona rekla a porad si rikam co kdyby,i zazraky se deji a clovek nikdy nevi 🙂