IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
To u nás dneska les nee 😀 jen váleníčko,počasí tomu nabízí 🙂
Já jsem od tranféru na neschopence. Dělám ve fabrice a tam to nejde. U nás se odpo vyjasnilo, tak když přijel manža z práce tak jsme se šli projít. A já jich našla, takže to vidím na plodný rok 😀
Halooo, zdravim vas holky! tak dnes kontrolny UTZ - sliznica rastie, na jednom vajecniku pekna urodicka, druhy vajecnik trochu zaostava... tak to snad este dobehne 🙂 Pokracujem s Gonalom, plus este k tomu od dnes Cetrotide injekcie a dalsia kontrola v piatok rano 🙂
@opicka_kiki Gratulujem, tak ať pěkně rostou 😀 😀
@alarada
Diky, jj, hlavne nech pekne rastu, mrnousci mali 🙂 to zase budem do piatku cela nervna... uz nech je piatok 😀
@opicka_kiki ahoj, to je krásné🙂 kdy máš OPU?
@delfi75
mno, to zatial neviem... to sa asi uvidi v piatok na kontrole... ale pocitam tak okolo stredy buduci tyzden.
@opicka_kiki jak dlouho už stimuluješ?
Ahoj jak vám dnes je? Mně dobře až jsem z toho nervozní.Břicho nebolí.
@delfi75
zacala som v sobotu, takze dnes stvrty den. Fyzicky som na tom OK, ale psychicky je to horsie... Chvilu sa bojim, aby som nemala privela folikulov, potom zase aby ich nebolo malo, potom aby spravne rastli... Mno, ved to urco sama dobre poznas. Uz by som chcela aj ja byt po ET a cakat na vysledky 🙂 Moc ti drzim palce!
@opicka_kiki neboj, dopadne to určitě dobře🙂 folikulů bude asi dost, co jsi psala 😉 já děkuji, ale vypadá to,že si půjdeme pro mrazáčky...asi to neklaplo...
@delfi75
na lavom vajecniku 6 kusov primeranej velkosti (MUDr vravel, ze 6 je priemerny pocet) a na pravom su tiez ale mensie... tak to snad dozenu 🙂
Mam doma dve kocicky, chlpate potvory, a tie sa mi rady kazdy vecer rozvaluju na bruchu, tak sa na tom s priatelom smejeme, ze mi sedia na vajciach 😀 😀 😀
@opicka_kiki tak to je pěkný počet. kočky to cítí, takže, nech si je pěkně sedět na vajíčkách 😉
@delfi75 pozitivni ale ne na 100%,radeji potichu to beru,proc myslis asi ☹ ?Ja se stejne bojim testovat ☹ vubec jeste neni jasno,buhvi co ta tecka bylo 🙂 ale nebylo to v car ale u obvodni gynekologie a boli me podbrisek tak me kontrolovala aby to nebylo mimodelozni.Mam velmi mirne ohss porad zvetsene vajecniky od opu.

@alarada
@zdenka35 já má jen crinone a beru femibion či jak se to jmenuje...opět 2 hodinky v lese a jsem utahaná...co já budu dělat v práci, to nevím☹