icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

delfi75
11. srp 2014

@alarada
@zdenka35 já má jen crinone a beru femibion či jak se to jmenuje...opět 2 hodinky v lese a jsem utahaná...co já budu dělat v práci, to nevím☹

zdenka35
11. srp 2014

To u nás dneska les nee 😀 jen váleníčko,počasí tomu nabízí 🙂

alarada
11. srp 2014

Já jsem od tranféru na neschopence. Dělám ve fabrice a tam to nejde. U nás se odpo vyjasnilo, tak když přijel manža z práce tak jsme se šli projít. A já jich našla, takže to vidím na plodný rok 😀

opicka_kiki
12. srp 2014

Halooo, zdravim vas holky! tak dnes kontrolny UTZ - sliznica rastie, na jednom vajecniku pekna urodicka, druhy vajecnik trochu zaostava... tak to snad este dobehne 🙂 Pokracujem s Gonalom, plus este k tomu od dnes Cetrotide injekcie a dalsia kontrola v piatok rano 🙂

alarada
12. srp 2014

@opicka_kiki Gratulujem, tak ať pěkně rostou 😀 😀

opicka_kiki
12. srp 2014

@alarada
Diky, jj, hlavne nech pekne rastu, mrnousci mali 🙂 to zase budem do piatku cela nervna... uz nech je piatok 😀

delfi75
12. srp 2014

@opicka_kiki ahoj, to je krásné🙂 kdy máš OPU?

opicka_kiki
12. srp 2014

@delfi75
mno, to zatial neviem... to sa asi uvidi v piatok na kontrole... ale pocitam tak okolo stredy buduci tyzden.

delfi75
12. srp 2014

@opicka_kiki jak dlouho už stimuluješ?

pbuc
12. srp 2014

Ahoj jak vám dnes je? Mně dobře až jsem z toho nervozní.Břicho nebolí.

opicka_kiki
12. srp 2014

@delfi75
zacala som v sobotu, takze dnes stvrty den. Fyzicky som na tom OK, ale psychicky je to horsie... Chvilu sa bojim, aby som nemala privela folikulov, potom zase aby ich nebolo malo, potom aby spravne rastli... Mno, ved to urco sama dobre poznas. Uz by som chcela aj ja byt po ET a cakat na vysledky 🙂 Moc ti drzim palce!

delfi75
12. srp 2014

@opicka_kiki neboj, dopadne to určitě dobře🙂 folikulů bude asi dost, co jsi psala 😉 já děkuji, ale vypadá to,že si půjdeme pro mrazáčky...asi to neklaplo...

opicka_kiki
12. srp 2014

@delfi75
na lavom vajecniku 6 kusov primeranej velkosti (MUDr vravel, ze 6 je priemerny pocet) a na pravom su tiez ale mensie... tak to snad dozenu 🙂
Mam doma dve kocicky, chlpate potvory, a tie sa mi rady kazdy vecer rozvaluju na bruchu, tak sa na tom s priatelom smejeme, ze mi sedia na vajciach 😀 😀 😀

delfi75
12. srp 2014

@opicka_kiki tak to je pěkný počet. kočky to cítí, takže, nech si je pěkně sedět na vajíčkách 😉

zdenka35
12. srp 2014

@pbuc Mě dobře,jen unavená,byla jsem u gyndařky 🙂 na kontrole při neshopence a viděla jsem tečku jako špendlíková hlavička na ultrazvuku,i když není vyhráno,ta tečka tam mě udělala radost 🙂

delfi75
12. srp 2014

@zdenka35 co to čtu🙂 to je pozivtivní zprávička 😉

delfi75
12. srp 2014

@pbuc ahoj, no, já mám slzavé údolí...asi nám to neklaplo a tak budou někdy mrazáčci....

zdenka35
12. srp 2014

@delfi75 pozitivni ale ne na 100%,radeji potichu to beru,proc myslis asi ☹ ?Ja se stejne bojim testovat ☹ vubec jeste neni jasno,buhvi co ta tecka bylo 🙂 ale nebylo to v car ale u obvodni gynekologie a boli me podbrisek tak me kontrolovala aby to nebylo mimodelozni.Mam velmi mirne ohss porad zvetsene vajecniky od opu.

delfi75
12. srp 2014

@zdenka35 hm, začala jsem špinit a pomalu se asi rozjíždí ms....

pbuc
12. srp 2014

@zdenka35 tak to je pekna zprava, alespon muzes byt klidnejsi ,ze to vypada nadejne a je tam kde ma byt. Preji ti to. 😉

pbuc
12. srp 2014

@delfi75 to me mrzi,ale neztracej nadeji, to nemusi nic znamenat 🙂

delfi75
12. srp 2014

@pbuc minule to bylo úplně na den přesně .funguju jak švýcarské hodinky ,bohužel. ..zítra se uvidí.

alarada
12. srp 2014

@pbuc Ahoj mě je také dobře. Břicho mě nebolí, ale ty prsa. Ty bolej jak čert. Ráno jsou bolaví a těžký ani nemůžu jít po schodech 😀 .

alarada
12. srp 2014

@delfi75 Já bych naději ještě neztrácela dokud ti nevezmou krev. Nikdy nevíš

alarada
12. srp 2014

@zdenka35 Tak to je pozitivní zpráva

A holky kdy budete testovat? Já si dnes koupila test, nějak mě svrběly ruce. Ale jsem teprv 5tý den. To je ještě brzo. Možná o víkendu, ale nesmí o tom vědět manža. Ten mi by dal 😀

delfi75
12. srp 2014

@alarada díky, zítra tam zajedu, ale nesázela bych na dobrý výsledek .spíš se domluvíme co dál ...
Vy se držte !!!

zdenka35
12. srp 2014

@pbuc Dekuju 🙂 myslim na nas na vsechny,at jsme stastne uz 🙂

zdenka35
12. srp 2014

@alarada Jeste ze mame vytah 😀

zdenka35
12. srp 2014

@alarada Ja si dnes koupila hned 2 kousky 🙂 ale me ruce nesvrbi vubec,naopak ja testovani oddaluji,vzdy se toho desim 😒 budu bud v nedeli 13 den po Et ci az v pondeli 😉

zdenka35
12. srp 2014

@delfi75 a kolikaty den jsi dnes ze to spineni? ☹

Strana