IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
tak cysta zmizela a hned mi rozepsala stimulaci, kolem 24. 10 . bych měla jít na KET. Ale docela dost zobání teda 😒
holky jedli jste vitamíny nebo jen zatím tu listovku nebo jste rači jedli ovoce a zeleninu normalní než léky když jo tak jaké máte dík 🙂
@ea09 Oni ti asi dají i napít. Jenom radím to s tím pitím nepřehnat, já se tam vždycky pak kroutím a chce se mi strašně čůrat 🙂. Vypila bych tak 2,5 dcl a víc ne. Tak hodně štěstí!!!
@supermarket1976 ty taky chodíš do reprofitu do Brna
@markulenka co budeš brát? KET jsem ještě neměla, tak pořádně nevím, co mě čeká...
@delfi75 Estrofem, Prednison, Anopyrin...Ale estrofemu se mi zdá docela dost velká dávka, ale budu důvěřovat Dr 🙂
@markulenka jéé, i Anopyrin? no, hlavně, když to pomůže 😉
@delfi75 jojo, taky jsem koukala, ale když jsem si přečetla příbalový leták u toho Estrofemu, tak už chápu 🙂) Kdy půjdeš Ty?
Ahoj holky, tak dnes proběhl první UTZ, miminko odpovídá 7+5, srdíčko tluče, takže vše v pořádku 🙂
@lenaaf jéé, moc gratuluju 🙂
@markulenka Děkujiii 😉 A přeji uspěšný KET 🙂
@markulenka Já mám estrofem 3 krát denně jeden a také se mě to zdá dosti 😒
ahojte děvčata už je mě to trapné ,ale to břicho jak vás dlouho bolelo po punkci už jsem byla v pondělí a je to jen o něco lepší než ten první den bolí mě to pod pupkem můj říká že to tak má určitě být po té punkci už jsem na nervy jestli nemám to OHSS 😢
@zdenka35 no já ted 2x, pak 3x, 4x, 5x a ke konci 6x !
holky prosím vás může se v těhotenství jíst mochyně(physalis) nikde jsem to nenašla dík 🙂
@ea09 kdepak, do Pronatalu v Praze v Modřanech.
@lenaaf Gratuluju taky!!!

@ea09 jj, doporučuje se plnější močový měchýř...jak jste na tom s embryjkama?