IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
teda holky mam zvas radost ze tak pekne odpocivate a Saky je dobre ze jsi tu praci odpiskala venuj se radsi drobkovi
@sakalmilion snad jo ale je zvlaštni že to mame každa po jine dobe,ale ty to mužeš it třeba jen dva dny v době ms
@ratatooy no to je...ale zase mě uklidnuje že některé holky mestruují klidně 4 měsíce a ani vlastně nevědí že jsou těhotné
jak tak pročítám, tak po tom KETU je to špinění a krev častější než u ET. Já jsem dneska 30den cyklu a zatím noc, ale ani na testu nic. Testy dneska jiné neměla, tak zas musím tím co mám. Ráno zkusím a písnu.
@sakalmilion mě Dr.řikal,že pokud nejsou žadne problemy,tak se to da.navic mam nahoře 4 kg takže to nejde ani vidět 😉 a tys udělala moc dobře,že si zustala doma,to miminko za to stoji. 🙂
@slaboska proč by s mimčem nemohla cestovat? My cestovali s malým v 5 týdnech a bez pasu, U ukrajiny máme rodinu. Jeli autem 7 hodin a jen rodným listem. Než nám udělali pas. Pak neměl ani rok, tak už lítal s náma na dovče. Na NOvý rok jezdíme každý rok do tepla, tak malý s náma. Taháme od mimča jak kočka koťata. Nevydržíme doma dlohho, tak se snažíme co nejvíc být někde fuč. Když se Ri ale na nemocenské něco stane v cizině a máš marodku, tak se na to příjde a bude průser. A kor v dnešní době. Zruš marodku, vem dovolenou a pak zas vem marodku. O nic nepříjdeš a nemusíš se bát.
Jj, kor v těhu. Tak já dneska opět po 8 dnu nic na testu ☹ . Menckyx nemám, nsai špinění, ale snad to drží ten Utroš, ale test nic. Zkusím teda jinde koupit jiný test, ale moc tomu nedávám už.......
@sakalmilion no tak jasny to vím že u thu muže byt normla menzes ale u me to menzes enni pač to mám už 11dní
@mariiianka ja myslim že ne že mi to delal i tenkrát u malyho a to sem nešpinila vubec
@mariiianka jj včera sem si odpočla a do pátku sem si objednala obědy z družstva abych nemusela ani vařit,ono i tak je prác dost
@hanndy ja porad bez priznaku 🙂 mame letet 4.5 ale jeste to neni jisty, rozhodneme se do patku.
Jinak holky ohledne Utrouse, mne rekla doktorka pri posledni navsteve v CAR at doberu co mam, a dal uz nic...........ale ja ho chci brat celej trimestr, tak si ho jeste necham napsat.

@sakalmilion ja to spineni mela presne v den MS