IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@mariiianka chtela jsem se te zeptat, jestli se vyhybas nekterym potravinam, nebo to neresis?
@renca1978 omezila jsem hermelíny,co mám tak ráda.Snažím se jíst dostatek jogurtů,ovoce a zeleniny
@mariiianka nemela jsem behem tehu ani jeden hermos, taky ho mam rada...............ale muj problem je, ze ja jsem tezce zavisla na sushi, a to nemuzu, coz je pro mne utrpeni nejvetsi...........mam treba uplne ohromnou chut na tatarku, pry to taky nesmim, a co treba domaci tatarka, z doma pripravene majonezy, co myslis?s hranolkama, to bych si dala.....
@mariiianka mam kamosku, ta je ted podruhe tehule a ji dokonce i tatarak, ten mam taky moc rada, ale to riskovat nechci, s tim radsi pockam.........a pak to budou hody 😀
@renca1978 tak tatarák si myslím,že to není zase nejlepší nápad.Hele a tatarku v malým množství si myslím,že to není na škodu,.Zase jí jíš jen občas,bez ní si hranolky ani nedokážu představit.A ty máme dnes k véče 😀
@mariiianka ,@renca1978 no nam se prave libi to ze ma za 1.velkou korbu 2.ty barvicky 3.je houpaci,fakt super... Jinak Reni pokud neplanujes jist kybl tatarky na raz,tak bych to moc neresila a klidne bych si dala
@mariiianka hele myslim ze pro 2 nedelaji,ale az tak to nastudovany nemam muzes hledat,kdyz jsi doma 😀
@mica21 no jo my se snažíme,to víš prosinec tu máme za chvíli,tak aby nás to nezaskočilo 😀 ,ale co taky doma furt dělat
ahoj holky...já nějak jídlo neřeším....neomezuju se,že to bych neměla a tak....prostě si dám na co mám chuť 😀 jediný co jsem si přidala tak je listovka...jinak nic
@mariiianka ja vim ze se na ty vase miminecka moc tesite,ale nepiste tady nic o prosinci to je strasna predstava
@renca1978 jo ješte sem chtela práve že mi mame o malym kočár kterej je polský značky tako a je na odpis,vubec nevydržel a ze začatku sme ho 3x reklamovaly,navic se mi už zas libi neco jinyho a nejsme už ve meste ale na vesnii ykdyž tady by mel zvládnout kočár to co ve meste neni to moc rozdil
@ratatooy polskej nechci, libil se mi taky Tako jeans warrior 2012, tmava verze, ale pak jsem si precetla recenze, tak jsem ho zaavrhla...ale design byl dobrej, ale to asi u kocaru neni vsechno.my bydlime taky na vesnici, navic tady k baraku jeste neni dokoncena ani silnice, takze sama hlina a sutry, musim vybrat kvalitni kocar, libi se mi taky Dada Paradiso a PegPerego, maj dobry recenze 🙂 az budes mit cas, mrkni na ne 😉
@renca1978 tak peg perego GT3 je nádhera ten se mi moc líbí a hdne ho chválí a ikdyž je to trojkolka tak i na vesnice pač ma velky nafukovaci kola,ještě me napadlo že by se ti mohl líbit kajtex delají klasicky podvozky a i modernejší,a maji super korby,velký a vubec do nich nefouka to se bude na prosinec hodit cena je kolem 8tis což je taky super a maji krasny vzory,no a pak sem teda přemejšlela ž když bys nechtela trojkombinaci a jezdiš třeba nekam autem?tak se ti bude težko cestovat když nebudeš mozt upnout autosedačku na kočár a tahat ji v ruce se dá max prvni 4mesice pak už je to težky jak blázen

@hanndy cauky, ted jsem na nej koukala na zbozi.cz, je hezkej a ma spoustu barevnych kombinaci 🙂 a miminko bude, neboooooj, priste to klapne 😉 Uzij leta a pak se na to vrhnete, a to by bylo, aby nebylo 😉