IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
Ja mam samozrejme z tehu taky velikou radost.to je jasny, akorat nechci bejt tlusta.............
@slaboska neeeee, rasy mam porad,drzej porad stejne, tech se nevzdam, ale vzdala jsem se nehtu............ja nikdy nemela svoje nehty hezky, gelovy jsem nosila 10 let.a ted v tehu jsem je sundala, jak uzivam ty vitaminy tak mam svoje nehty docela pekne, tak je akorat sem tam nalakuju..............Kazdopadne ta rezervace v Bohnicich jeste porad plati, jeste jsme neporodili 😀 21 mam ten velkej UZ na tu genetiku, to si tady se mnou zase zobnete 😀
dobre rano holky 🙂 tak jak jste si užily sobotu,skoro všichni jste grilovali tak jste si pořadně nadlabli břiška 😉
holky přišel D-test, kočárky...nejhorší je Liberta, Patron Terix a Firkon verano...nebezpečné kočárky přímo..vyhrál Bugaboo, z t+ch levných je velmi doporučován jako výhodná koupě dorjan danny

tak jsme to ted řekly babičce a dedovi no hned to musely zapit slivovicí jenže mlej si chtel tukat taky tak mu dali do štamprlete štávu pak to položily na stul on si chudák spletl skleničku a cucl si zbytku slivoviceemoticonzustal koukat co to je,a ted usnul jak špalek