IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@mariiianka děkuju ..... Nevím od té doby jsem netestovala. Zkusím to rano.... Bojím se dalšího zklamaní.
Cauky holky, dobre ranko..............ze zacatku tehu mi neslo spat, a ted jsem jak sipkova Ruzenka 😀 se to nejak otocilo 😀
ahoj holky,potřebuji poradit ,,zase jsem nemocna pali a boli me v krku a nemužu anipořadne odkašla,nevite co pomuže mam sice pastilky ale to pomuže jen na chvili,,,nevite co pomuže
ahoj holky,pro inspiraci,ja určo objednám,krásný zavinovačky http://www.drevene-hracky-kojenecky-textil-char...
@mariiianka to joooooooooooo, asi je to ta lepsi varianta, ale ja nechci porad spat!!!! 😒 muzu ve dne i v noci, je mi to jedno........... 😀

@renca1978 třeba u nás jak se vymenily deti🙂