icon

IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂

reennddyy
21. únor 2013

Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

mariiianka
23. kvě 2013

@ratatooy myslíš,že tam nebude chtít být bez maminky.My měli vždy opačný problém,u nás byl řev,když musela domů 😀

ratatooy
23. kvě 2013

@mariiianka no v 6 mesici sem mela vetší,ale daleko to nebude a to večer je ješte vetší

ratatooy
23. kvě 2013

@mariiianka on jo ale ja to ořvu

ratatooy
23. kvě 2013

holky máte to taky že s váma mlátí zimnice???me vždycky v poledne a večer...asi jak sem unavená už tak me začne bejt šílená kosaaa

mariiianka
23. kvě 2013

@ratatooy jo takhle,já to špatně pochopila 😀 .To přežiješ,neboj si zvykneš 😉

slaboska
23. kvě 2013

@mariiianka jsem zpatky 😀
@ratatooy a takovy lidi jako ty,mě řikaji,že mam maly břiško 😉 kolikaty měsic jsi?to je neuvěřitelne jak to ma každy jinak,že?a s tunikou na mutanty jsi mě pobavila 😀

mariiianka
23. kvě 2013

@slaboska no super,konečně jsem se někoho dočkala 😀

slaboska
23. kvě 2013

@mariiianka zase se všichni rozprchly 😀 jěště,že se mame my 2 😀 a co,nezdřimla ssis někde v obchodě 😀

mariiianka
23. kvě 2013

@slaboska no jo Renča ta asi někde ještě venčí psa 😀 a já si to musím dneska tady s vámi užít,zítra budu až odpo.Ne,zdřímla jsem si hezky odpoledne,prostě musím,já za to nemůžu 😅

slaboska
23. kvě 2013

@mariiianka tak to chodi na hodně dlooooooooohy prochazky 😀 ja jdu rano k Dr.pro listek na penize,tak se tady taky moc nezdržim,ale odpo.zase jo.ja taky ze začatku pořad spala.v 9 jsem vstala a o pul 12 mě to bralo a byla jsem rada,že jsem dovařila oběd 😀

mariiianka
23. kvě 2013

@slaboska no vidíš a mě se divíš,že stále spím.U prvního těhu jsem to měla taky tak,spala bych a spala.Ještě že tady mluvíš o lístku,si to musím poznamenat,abych v po nezapoměla 😅

ratatooy
23. kvě 2013

@slaboska no dyt sem řikala že se me už ptaly co to bude,to už přece musim vedet ne😀

mariiianka
23. kvě 2013

@ratatooy no to bys teda měla,s takovým bříškem 😀

ratatooy
23. kvě 2013

@mariiianka taky sem u prvniho furt spala,ted se mi nekdy taky chce ale nejdu pak je mi blbě,ale za to celou noc spím ja zabitá že ani na wc nejdu

mariiianka
23. kvě 2013

@ratatooy jééé,tak to se máš v noci,to já lítám tak 2x,akorát jsem zničená,že musím vstát 😠

slaboska
23. kvě 2013

@mariiianka vidiš,jěště,že jsem to napsala 😉 ja na zachod v noci nechodim,jen pořad do te ldničky 😠
@ratatooy ja jsem zvědava jaky břiško budeš mit v 9 měsici

ratatooy
23. kvě 2013

@slaboska no určite velký ikdyž poprve sem ho nemela nejak až moc velky,horší ale bude co si v zime obléct za bundy

slaboska
23. kvě 2013

@ratatooy ja mam velkyho chlapa,ja ti něco pošlu 😀 třeba to vyskočilo tedka a tedka se to zastavi a poroste pomalu 😉

ratatooy
23. kvě 2013

@slaboska jo to je taky možny že se o zastaví a poroste až dýl

mariiianka
23. kvě 2013

@slaboska třeba by si sestra vzpoměla,minule se mě taky ptala,ale jinak děkuji 😉 .Tak ty jsi kámoš s ledničkou v noci jo,máš to nějaký obrácený ne 😀
@ratatooy hele třeba nebude velká zima,třeba se do něčeho vejdeme 😀 .Včera jsi psala o váze,a mě příjdeš hubená na tý fotce,tos ještě neviděla mě 😀 😀

slaboska
23. kvě 2013

@mariiianka už jsem na sebe za to nasrana.vždy se probudim,řeknu si,že k lednici nejdu a pak stejně vstanu a jdu,jinak bych neusnula 😠

mariiianka
23. kvě 2013

@slaboska a co si dáváš po nocích dobrého 😀

slaboska
23. kvě 2013

@mariiianka ja brutalně ujidim na pribinačkovi,dam si 2 vanilkove,chleba s maslem a loveckym salamem,zapiju mlekem a jdu spokojeně lehnout 😉 sila,že? 😀

mariiianka
23. kvě 2013

@slaboska 😀 😀 😀 tak to je mazec 😀 😀 😀 .Já myslela,že si jen tak něčeho zobneš,ale až takhle,to jsem si nemyslela 😀

slaboska
23. kvě 2013

@mariiianka řikam,že to je brutal 😀 ja tomu řikam zobnuti 😉 no,ale co chceš dělat,chut je chut 😉

mariiianka
23. kvě 2013

@slaboska to je jasný,když nejde odolat,tak nenaděláš nic 😀 .Já takhle jíst ještě v noci,tak mám dalších 20 kg nahoře.Stačí,když se živím a zobu přes den.No teď jdu třeba dělat krůtí řízečky 😀 ,maso je maso 😀 😀

hanndy
23. kvě 2013

Cus maminy delate si ze me prdel? 😀 jako kdyz jsem vcera psala at se cinite v psani,tak jsem to nemyslela tak doslova to je sila co jste napisali
@ratatooy krasny brisko a peknej synator

slaboska
23. kvě 2013

@mariiianka mě pořad maso neděla dobře ☹ viš,jak ušetřime,když ji maso jen manža 😀 😀
@hanndy chtěla sis počist tak tady to maš 😀

mariiianka
23. kvě 2013

@hanndy čauky,nelíbí se ti něco 😀 .sama jsi nařídila,my se toho bezpečně dželi skoro celý den 😀 😀

mariiianka
23. kvě 2013

@slaboska a jako lovečák ti neva?Mě teda vadili i salámy,se taky divím že můžu všechno.Teda jestli tu bublinku ještě mám,si tak vůůůůbec nepřipadám 😠

Strana