IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@hanndy tak 14mm je krásný a chapu v jihlave je car normalne v nemocnici a tam to taky jede jak na bežicim páse,jinak do brna to neni až tak hrozná dálka jezdí lidi daleko dál ale stoji to za to,každej se s tebou přivítá představi se,neexistuje aby te ošetřovalo víc doktorů max tak 2 sem zažila za celou lečbu,všechno ti vysvětlí polopaticky,pak to s tebou znova probere sestra,je tam nekolik zpetných vazeb kontaktů takže nikdy se nestane že bys nemela se koho zeptat nebo neco nevedela,a asi tady v tom všem vysí i ten uspěch tehu,tam to berou jak u holiče tak se stím neserou tady když se nepodaří na poprve hledají příčinu proč se nepovedlo skusí jiny leky jiny metody,nebo pak už třeba i genetiku
Holky ten Prednison 5 mg jste uzivala po ET kazda?ja se na to ptala, a pry ho neprotebuju, jen pokud bych MELA PROBLEM S IMUNOLOGII, COZ NEMAM.....takze mam jen Utrogestan 2-0-2 MYSLITE SI, ZE JE TO PROBLEM, ZE HO NEMAM?

@ratatooy uz jsem jim tam napsala,ted co mi odpovi..ja jsem z Taborska a tady to prave jede jak na bezicim pase vis nikdo s tebou moc nekomunikuje a kdyz je problem tak to ani nak neresi,mame horsi spermiogram a vajucha to nevim a sliznice pri tomhle transferu byla 14mm