icon

IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂

reennddyy
21. únor 2013

Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

hanndy
13. bře 2013

@ratatooy uz jsem jim tam napsala,ted co mi odpovi..ja jsem z Taborska a tady to prave jede jak na bezicim pase vis nikdo s tebou moc nekomunikuje a kdyz je problem tak to ani nak neresi,mame horsi spermiogram a vajucha to nevim a sliznice pri tomhle transferu byla 14mm

ratatooy
13. bře 2013

@hanndy tak 14mm je krásný a chapu v jihlave je car normalne v nemocnici a tam to taky jede jak na bežicim páse,jinak do brna to neni až tak hrozná dálka jezdí lidi daleko dál ale stoji to za to,každej se s tebou přivítá představi se,neexistuje aby te ošetřovalo víc doktorů max tak 2 sem zažila za celou lečbu,všechno ti vysvětlí polopaticky,pak to s tebou znova probere sestra,je tam nekolik zpetných vazeb kontaktů takže nikdy se nestane že bys nemela se koho zeptat nebo neco nevedela,a asi tady v tom všem vysí i ten uspěch tehu,tam to berou jak u holiče tak se stím neserou tady když se nepodaří na poprve hledají příčinu proč se nepovedlo skusí jiny leky jiny metody,nebo pak už třeba i genetiku

meyryen
13. bře 2013

@hanndy chodím do Gennetu v Praze a jsem taky velmi spokojená, i když první pokus o IVF také nevyšel, teď se chystám na další

hanndy
13. bře 2013

@ratatooy to jo ale to Brno je pro nas fakt dalka nedavali by jsme to casově a hlavně já bych sama do Brna nejela 🙂 no uvidim co mi odpovi,ale ta Praha by pro nas byla idealni

ratatooy
13. bře 2013

@hanndy tak mi ho mame 60km ale i tak si manžel bral dovolenou když jsme tam meli jet ja taky ty navštevy byli celkem 3 do ET

ratatooy
13. bře 2013

@hanndy zjisti co je v praze pročti stránky a stači se rozhodnout no

hanndy
13. bře 2013

@ratatooy no a je to 😀 😀 😀 😀 😀

renca1978
13. bře 2013

Holky ten Prednison 5 mg jste uzivala po ET kazda?ja se na to ptala, a pry ho neprotebuju, jen pokud bych MELA PROBLEM S IMUNOLOGII, COZ NEMAM.....takze mam jen Utrogestan 2-0-2 MYSLITE SI, ZE JE TO PROBLEM, ZE HO NEMAM?

sisi137
13. bře 2013

@renca1978 pokud nemáš imuno problém tak ho fakt nepotřebuješ, je to jenom další svinstvo do těla. A navíc prednison, aby měl smysl se musí začít užívat 4-6 týdnů před et, jinak je k ničemu.

renca1978
13. bře 2013

@sisi137 aha, dekuju............ 😉

meyryen
13. bře 2013

@renca1978 Přesně jak říká sisi137 prednison se bere, jen pokud ti vyjdou špatně imuno testy a začíná se brát už několik týdnu před IVF

ratatooy
13. bře 2013

@renca1978 ja sem ho nemela

ratatooy
13. bře 2013

@renca1978 ja mela po ET agolutin a pak od pozitivniho testu utrouš

ratatooy
13. bře 2013

včerejší vyfasování leku na ket ted jen uhodnout kdy mam začatek cyklu abych začla uživat leky

sisi137
13. bře 2013

@ratatooy slušná lékárnička 🙂

ratatooy
13. bře 2013

@sisi137 no na ivf sem toho mela daleko víc

ratatooy
13. bře 2013

@sisi137 ted mam před ET jen 5 injekcí při ivf sem za celou lečbu 4tydny před OPU mela kolem 100injekcí

hanndy
13. bře 2013

@ratatooy ty vo..ja na to koukam jako puk,kdyz se jde na ket,tak taky pichas sragory jo?? ja myslela ze jen naky tabletky

ratatooy
13. bře 2013

@hanndy nene musiš pichat protože nejsou prášky ktery by udelaly to co potřebují je to podobny jak u ivf ale neni toho tolik

hanndy
13. bře 2013

@ratatooy jezisi a to se davaji jen ty leky co mas ted ty nebo i jiny,protoze u tohodle jsou natuty dlouhy jehly ze 😅

ratatooy
13. bře 2013

@hanndy jkao ale je to veda když musí tema lekama přesne naprogramovat sliznici aby byla stejne stara jak při normalnim cyklu a zoroven stejná pro vložení embryjek

ratatooy
13. bře 2013

@hanndy no dlouhý jehly sou jen u agolutinu co jsou do zadku a ten teda nedavaji všude co sem slyšela davaji spíš už jen utrogestan jenže zase s agolutinem je daleko vetší šance na uhnizdění než jen s utrogestanem,protože se toto dává rovnou do svalu

ratatooy
13. bře 2013

@hanndy hele celkem je to před ET 5 injekci malinkyma jehlama + 3dny už před ET ten agolutin se začne a ten mam do testování

hanndy
13. bře 2013

@ratatooy no parada je dobry mit tady takovou chytrou hlavicku u nas davaji jen Utrouse,ale kdybych jim rekla o agolutin,tak by ho mohly dat ne dyt o nic nejde a hlavne z tebe neleze ten sajrajt 😝

ratatooy
13. bře 2013

@hanndy no určite by mohli ja myslim že jim to muže byt jedno stejne si leky platiš tak jako tak

renca1978
13. bře 2013

@ratatooy A proc Agolutin?to je bezny postup?

ratatooy
13. bře 2013

@renca1978 jj je to běžny postup a jak sem psala u agolutinu je zase vetší uspěšnost

ratatooy
13. bře 2013

@renca1978 ale setkala sem se s tím že se vetšinou dava jen utrogestan.ale podle me se tam ty latky dostane minimum

sisi137
13. bře 2013

@renca1978 agolutin je progesteron, v podstatě to samé jak utrogestan, ale silnější. V našem centru ho někomu dávají někomu ne, nevím podle čeho to určují Typuju že podle hodnot HP.

renca1978
13. bře 2013

@sisi137 Tak to bude asi dle hladiny hormonu, ja mam Progesteron dle hormon. profilu ok, tak asi proto ho nemam, nebo nevim.........no, snad to nebude na skodu, ze ho nemam............. 😒

Strana