IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 no mě to moc vtipný nepříjde 😠 .Jdu se vypařit tou česnečkou,třeba to k něčemu bude a budu i moci vylízt 😅
@renca1978 ale třeba to nebude potřeba,si říkala,že si dáš balon a maliník a půjde to raz dva 😉
@mariiianka abych tam vubec stihla prijet do ty porodnice, jak rychly to bude 😀 😀 😀 😀
@renca1978 no právě,aby jsi neměla domácí porod a nebo v autě 😀 .Od kterého týdne se pije ten maliník.To víš musím posbírat taky informace 😅
@mariiianka to presne nevim, ale dam ti vedet 😉 musim se zeptat ty kamaradky co to absolvovala 😎
venku je pěkně a tady zase ani noha,vypada to,že dnes si budu psat ja sama ze sebou 😀 holky ode dneška mam 9tt do porodu,poctivě si to hlidam 😀
@ak24 uteče,tedka se mi to začalo nějak tahnout,už bych chtěla vozit 😀
@mariiianka každy vždy nakukuje nikdo nic nenapiše a pak o sobě nevime 😀
@slaboska to bude ono 😀 .Ale to víš je hezky,tak všichni flákají.A ty jsi dnes doma jo??? 😕
@mariiianka před chvili jsem pišla z města,byla jsem nakoupit,ale je fakt horko sice mam 7 kg nahoře,ale citim to na sobě,pořad funim jak lokomotiva 😀 tak jsem si sedla do pergoly a otravuji lidi 😀 co dělaš ty?
@mariiianka no nato žemi je stale těžko tak jinak dobře,,ale doktor prej jeto u dvojčat normalni ,,tak nevim
@slaboska jsem zalezlá a nelezu na slunce,abych nechytila zase nějakýho bacila 😀 😀 😀

@slaboska chtela jsem se te zeptat v jaky anestezii toho cisare budes mit?????????????