IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 no tak to jsme na tom stejně.Jinak listovka jen v prvním trimestru,pak už nemá význam
@mariiianka taky si mi to nemohla rict driv 😀 ja ji zobu kazdej den...........snad jsem tim nic nezkazila...........je to vitamin, vid?
@renca1978 a jinak se teda omlouvám,že jsem ti to nehlásila 😀 😀 ,převitamínovaná seš,tak proč ta nemoc 😅
@mariiianka jo ja se pokažde těšim ale i zaroven bojim,,,ale on řikal že jsou krasne obě a rostou hezky
@ak24 tak to je super,to jsi rada,že jsou ok 🙂
@renca1978 ja listovku brala jěště před 14 dny,až jsem byla u Dr.a řekla mu,že mi dochazi at mi napiše tak mi řekl,že je to už zbytečny 😀 😀 😀 taky mi to nikdo neřekl,že???????? 😉
@mariiianka
Cauky, mne je strasne.................achjo, v pondeli jdeme na BON JOVI, doufam, ze mne to do ty doby prejde 😠
@mariiianka a ne???????snad bys to nechtěla hodit na mě s renčou. 😀 😀 😀 my jsme prvorodičky,nevime co a jak mame dělat,proto spolehame na tebe 😉 😉 😀
@renca1978 pořad ti neni dobře?do ponděli se vyležiš a na koncertě to rozjedeš 😉
Holky, mam horecku, nemuze to ohrozit mimco????Mam 38,3, to jsem snad nikdy nemela
@mariiianka ahojik, o trosku ano, ale silene mne boli v krku, vic nez vcera, ale uz nemam v tele tu horkost, teplota je ok, ale noc je ucpanej, coz by tak nevadilo, ale ten krk mi asi shori 😒
Holky u nas vcera v noci hromy, blesky, ale nespadla ani kapka vody...........ale trosku se ochladilo, coz je prijemna zmena
@renca1978 tak nějaký větrový bonbonky nebo obklíčit lékarnu,ať ti něco poradí.No já mám asi alergii ze sluníčka,svědí mě celý ruce 😒
@mariiianka mam tantum verde..............soalrni alergie???ja to mela pred x lety u more, a otekla mi pulka obliceje..............nemuzes to mit spis treba z nejaky travy???
@renca1978 u nás se večer blískalo jen z dálky,v jednu v noci taková vichřice,že jsem musela všechny okna pozavítat a bouřka tu byla až ráno i pršelo,aspoň se líp dýchá.ale už se zase dělá pařák

@mariiianka jojo, porad.............akorat mne Maru zacalo vcera pichat jakoby v levym boku, a to mne drzi doted, jiknak krome bolavych prsou nic.........