IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@slaboska ja mela kultivaci jen 72 hodin, to mne prave desi.........zavedli 8 bunecne.........jinak kdyby to vyslo, bylo by to moje prvni tehu 🙂 vubec si to nedokazu predstavit, je to takovy zazrak, az si myslim, ze pro mne nedosazitelny 😒 pokud by to bylo, tak mne bude muset manza stipnout, abych vedela, ze se mi to nezda
@renca1978 ne,ja myslela u tebe v papiře.ja to v těch svch mam,ale každy Car to ma asi jinak ☹ ja sidělala 7 den od Et a měla jsem tam pidi dušička 🙂 ale jsou holky,ktery maji až 9-10 takže když ho tam mit nebudeš at se nelekneš,ale ja věřim,že ho tam najdeš,musiš at si mužeme psat o mimi 😀
Taaaak holky zlaté,už mám zavedenýho bobíska v bříšku a teď už je předemnou 14dní dloooouhého čekání...Měla jsem kultivaci 72hodin a zavedeno osmibuněčné embryjko,kdy myslíte že můžu zkusit testík?V caru říkal 31.3. což bude 14dní...

@renca1978 snažili jsme se 2 roky a nic.jojo moje prvni těhu.ja taky měla bolesti v podřišku jak kdybych měla dostat ms,taky jsem pořad litala v wc a čekala,že tamnajdu krev a nenašla 😀 taky si to nedovedu přestavit,ale moc se těšim až to miminko budu držet. 😉 jinak mě zavaděly blastocystu hatch.a po 5 dnech,měli jsme prodlouženou kultivaci.a tvoje prvni těhu?