IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

•
11. črc 2013@mariiianka Maru my budeme taky asi malovat, jen teda asi 2 zdi, ale az v zari.........do ty doby pokoupim nejaky ty samolepky na zed , nasla jsem jedny, co se mi moc libi, poslu odkazek.............prijdou mi moc krasne
0
ahojky,ja taky myslela jak tu nikdo nebude a Vy tak kecate.Jako všichni si tu měřite kočarky a ja nemužu,mam ho u našich a tedka mam nervy,že nevim jk je velky 🙂
@renca1978 ja mam stale taky nervy před každou kontrolou,toho se asi nesbavime a jak malou necitim třeba hodinu tak už mam nervy jestli je ok 😉 až si dns lehneš do postele tak na tahni nohy,tak ja ji citim nejvic 🙂 ale je to super pocit,že?
@renca1978 ja mam stale taky nervy před každou kontrolou,toho se asi nesbavime a jak malou necitim třeba hodinu tak už mam nervy jestli je ok 😉 až si dns lehneš do postele tak na tahni nohy,tak ja ji citim nejvic 🙂 ale je to super pocit,že?
@slaboska jakej mas vlastne kocarek?ja ani nevim, kterej si nakonec koupila????ja koukam na ty fusaky jak do korbicky tak do autosedacky, a asi mam jasno.Emitex koupim..............ale az tak v zari, jeste je more casu
Koukni na ten material outkast, co jsem tady o nem psala...............je to super, jak na na leto tak i na zimu..........mala se ti v tom nikdy nespoti
Koukni na ten material outkast, co jsem tady o nem psala...............je to super, jak na na leto tak i na zimu..........mala se ti v tom nikdy nespoti
@renca1978 ale ty jsou hezký 😉 .Taky se mi líbí dětský,ale nevím jestli Adélka už na to není velká
@mariiianka Marusko a to pozadi tam ale musim namalovat, je to tak?je to krasne. skoda ze to neni aj s tim pozadim.......moc hezke
Začni psát odpověď...

Odešli